Çok Isınıyor Kasa

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Bilgisayarı ilk aldığım sıralar valorantta 35.40 derecelerde idi şimdi valorant oynadığım zaman cpu 60 dereceye gpu 55 derecelerde oluyor
ne yapmam gerek

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
680
Yaz ayı olduğundan dolayı normaldir. 35-40 genellikte pc boştayken olur. hafif oyunlarda 45-55 arası takılır değerlerin sorunlu değil normal duruyor.
İlk aldığın sıralar ne zaman? ne kadar zaman geçti ?
İşlemci stok fan mı ?
Kasa markası nedir ?
Hangi şehirdesin ?

KS

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
İlk aldığın sıralar ne zaman? ne kadar zaman geçti ? önceki yazın başında aldım okul zamanı pek yormadım
İşlemci stok fan mı ? stok
Kasa markası nedir ? bitfenix
Hangi şehirdesin ? Konya

Yaz ayı olduğundan dolayı normaldir. 35-40 genellikte pc boştayken olur. hafif oyunlarda 45-55 arası takılır değerlerin sorunlu değil normal duruyor.
İlk aldığın sıralar ne zaman? ne kadar zaman geçti ?
İşlemci stok fan mı ?
Kasa markası nedir ?
Hangi şehirdesin ?
human fall flat girdik çıktığımda işlemci 66 derece ekran kartı 63 dereceydi hocam nasıl normal

ben ilk aldığımda rdrde 70 derece görmüştüm şimdi oynamaya kalksam üstünde sucuk pişirebilirim

Son düzenleme:

favian

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
İlk aldığın sıralar ne zaman? ne kadar zaman geçti ? önceki yazın başında aldım okul zamanı pek yormadım
Hangi şehirdesin ? Konya

human fall flat girdik çıktığımda işlemci 66 derece ekran kartı 63 dereceydi hocam nasıl normal

ben ilk aldığımda rdrde 70 derece görmüştüm şimdi oynamaya kalksam üstünde sucuk pişirebilirim
Değerler gayet normal AMD ryzen 5 5600x işlemci stok fan ile 80 dereceleri görebilir ve normal sayılır ayrıca 70 üstü değerlerde değil ki olsa bile gene normal 10 derecede falanmı çalışsın istiyorsunuz 😁

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
ryzen 5 5500 hocam elimi tampere bi koyuyorum hocam 2 snde yakacak duruma getiriyor
bi kule tipi soğutucu işinizi görür kasanız mash değil ve masanın üstündeyse tamperli camı çıkartmanızı öneririm tozlanacak ama en azından serin çalışacak

KS

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
680
Hangi şehirdesin ? Konya

Fazla fps aldıgın için o tür bi oyunda değerler sapıtmış bu normal oyun için fpsi 60 fps sabitle sorun çözülür

eren19033q

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
22
Hocam bende kulepti var ama kasa çok ısınıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri