Bilgisayarı ilk aldığım sıralar valorantta 35.40 derecelerde idi şimdi valorant oynadığım zaman cpu 60 dereceye gpu 55 derecelerde oluyor
ne yapmam gerek
ne yapmam gerek
human fall flat girdik çıktığımda işlemci 66 derece ekran kartı 63 dereceydi hocam nasıl normalYaz ayı olduğundan dolayı normaldir. 35-40 genellikte pc boştayken olur. hafif oyunlarda 45-55 arası takılır değerlerin sorunlu değil normal duruyor.
İlk aldığın sıralar ne zaman? ne kadar zaman geçti ?
İşlemci stok fan mı ?
Kasa markası nedir ?
Hangi şehirdesin ?
Değerler gayet normal AMD ryzen 5 5600x işlemci stok fan ile 80 dereceleri görebilir ve normal sayılır ayrıca 70 üstü değerlerde değil ki olsa bile gene normal 10 derecede falanmı çalışsın istiyorsunuzİlk aldığın sıralar ne zaman? ne kadar zaman geçti ? önceki yazın başında aldım okul zamanı pek yormadım
İşlemci stok fan mı ? stok
Kasa markası nedir ? bitfenix
Hangi şehirdesin ? Konya
human fall flat girdik çıktığımda işlemci 66 derece ekran kartı 63 dereceydi hocam nasıl normal
ben ilk aldığımda rdrde 70 derece görmüştüm şimdi oynamaya kalksam üstünde sucuk pişirebilirim
ryzen 5 5500 hocam elimi tampere bi koyuyorum hocam 2 snde yakacak duruma getiriyorİşlemci nedir
bi kule tipi soğutucu işinizi görür kasanız mash değil ve masanın üstündeyse tamperli camı çıkartmanızı öneririm tozlanacak ama en azından serin çalışacakryzen 5 5500 hocam elimi tampere bi koyuyorum hocam 2 snde yakacak duruma getiriyor
hocam mash ama masanın üstünde camı çıkartsam yine serin tutarmıbi kule tipi soğutucu işinizi görür kasanız mash değil ve masanın üstündeyse tamperli camı çıkartmanızı öneririm tozlanacak ama en azından serin çalışacak
Fazla fps aldıgın için o tür bi oyunda değerler sapıtmış bu normal oyun için fpsi 60 fps sabitle sorun çözülürİlk aldığın sıralar ne zaman? ne kadar zaman geçti ? önceki yazın başında aldım okul zamanı pek yormadım
İşlemci stok fan mı ? stok
Kasa markası nedir ? bitfenix
Hangi şehirdesin ? Konya
human fall flat girdik çıktığımda işlemci 66 derece ekran kartı 63 dereceydi hocam nasıl normal
ben ilk aldığımda rdrde 70 derece görmüştüm şimdi oynamaya kalksam üstünde sucuk pişirebilirim
Demekki kasa içinde sirkülasyonda çok zayıf Açın yan kapağı,gitsin.Bi kaç ay böle kullanın.ryzen 5 5500 hocam elimi tampere bi koyuyorum hocam 2 snde yakacak duruma getiriyor