Colorful Anakart Alınır mı?

kaançiçk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Merhabalar,

Colorful Anakart alınır mı? Fiyatını uygun bulduğum için buraya sormak istedim sizce aşşağıda ki linkteki anakart alınırmı avantajı veya dezavantajı varsa nelerdir yourmlarmısın şimdiden teşekkürler.

• Ürün: https://www.amazon.com.tr/dp/B08HSF5MWP

1663833489927.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,371
Bugüne kadar Colorful anakart kullanmak nasip olmadı ama ekran kartlarını kullandım. Türkiye'de çok bilinen marka olmamasına karşın, performanslı ürünleri var. Soğutma çözümlerini de beğeniyorum. Özellikle KUDAN serisi manyak ötesi bir seri.

O yüzden anakartlarının sıkıntılı olacağını düşünmüyorum. Yurt dışında da şikâyet oranı fazla değil gördüğüm kadarıyla. Tercih edilebilir fiyattan ötürü.

1663833373541.png

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Rakiplerinden çok bir farkı yok. Fiyatı da güzel. Marka olarak orta segment diyebilirim. B550 lerde genellikle 10 faz vrm kullanılıyor zaten, bu üründe de 10 fazlı vrm e yer verilmiş. Alınır

KS

kaançiçk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Bugüne kadar Colorful anakart kullanmak nasip olmadı ama ekran kartlarını kullandım. Türkiye'de çok bilinen marka olmamasına karşın, performanslı ürünleri var. Soğutma çözümlerini de beğeniyorum. Özellikle KUDAN serisi manyak ötesi bir seri.

O yüzden anakartlarının sıkıntılı olacağını düşünmüyorum. Yurt dışında da şikâyet oranı fazla değil gördüğüm kadarıyla. Tercih edilebilir fiyattan ötürü.

Ekli dosyayı görüntüle 7692
Rakiplerinden çok bir farkı yok. Fiyatı da güzel. Marka olarak orta segment diyebilirim. B550 lerde genellikle 10 faz vrm kullanılıyor zaten, bu üründe de 10 fazlı vrm e yer verilmiş. Alınır
çok teşekkür ederim ilginiz için

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
772
şimdi almayacağımdan dolayı pek bilmiyorum ama büyük ihtimal 5 5600x
anakartın bios flashback özelliği olmadığı için bios sürümü güncel gelmezse desteklediği nesil işlemci takıp update yapmanız lazım. bende bu anakartı alacaktım fakat bu özelliği olmadığı ve elimde 3. nesil ryzen işlemci olmadığı için baska anakart aldım.

KS

kaançiçk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
anakartın bios flashback özelliği olmadığı için bios sürümü güncel gelmezse desteklediği nesil işlemci takıp update yapmanız lazım. bende bu anakartı alacaktım fakat bu özelliği olmadığı ve elimde 3. nesil ryzen işlemci olmadığı için baska anakart aldım.
anladım hocam ben başka bakayım o zaman teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri