Cooler Master MasterBox TD500 V2 Siyah ARGB çıkmış ince hesapta indirimde sizce alınır mı? şu an kullandığım kasa
Eğer bütçeniz varsa alınmalı önü mesh bir kasa ve geniş hava akışı da iyi.Cooler Master MasterBox TD500 V2 Siyah ARGB çıkmış ince hesapta indirimde sizce alınır mı? şu an kullandığım kasa
GamePower Horizon RGB Oyuncu ATX Bilgisayar Kasası
Kasandan memnun değilsen alınırCooler Master MasterBox TD500 V2 Siyah ARGB çıkmış ince hesapta indirimde sizce alınır mı? şu an kullandığım kasa
GamePower Horizon RGB Oyuncu ATX Bilgisayar Kasası
sanki biraz fazla ısınıyor kasa içi kasam alt tarafta cam açık oynuyorum yayın+oyunlardaKasandan memnun değilsen alınır
Hocam kasanızın önü mesh değil yanlarında mesh var ama bu da çok etkili olmaz.sanki biraz fazla ısınıyor kasa içi kasam alt tarafta cam açık oynuyorum yayın+oyunlarda
O zaman al derim çok geniş ve ileri dönük bir kasasanki biraz fazla ısınıyor kasa içi kasam alt tarafta cam açık oynuyorum yayın+oyunlarda
evet önü cam yanı cam yan camı açık bırakıp yayın+oyun öyle oynuyorum yoksa cam çok ısınıyor TD500 V2 daha iyi olmaz mı?Hocam kasanızın önü mesh değil yanlarında mesh var ama bu da çok etkili olmaz.
bende öyle düşünüyorum kule tipi soğutumcum sizce iyi mi?O zaman al derim çok geniş ve ileri dönük bir kasa
Tabii ki daha iyi olur hocam.TD500 V2 daha iyi olmaz mı?
İşlemcine göre pek iyi değilevet önü cam yanı cam yan camı açık bırakıp yayın+oyun öyle oynuyorum yoksa cam çok ısınıyor TD500 V2 daha iyi olmaz mı?
bende öyle düşünüyorum kule tipi soğutumcum sizce iyi mi?
İşlemcine göre pek iyi değil
Sıvı soğutmaya gerek yok ama bunu alabilirsin.Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan var ne önerirsin peki cidden sıcaklık konusunda işimi görecek bütçe 2-3 arası çoğu kişi de soğutucun çok iyi gerek yok diyorlar sıvı soğutmaya
hocam teşekkür ederim öncelikle ama kule tipi istemiyorum desem yeridir geçersem de sıvı soğutma istiyorum ama gerek olmadığını da düşünüyorsanız gerek yokturSıvı soğutmaya gerek yok ama bunu alabilirsin.
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com