- Tepki
- 7
Merhaba bu kasayı alacağım, kullanan var mı, artısı eksisi nedir?
alınır bi ekstra fan alıp egzoz icinMerhaba bu kasayı alacağım, kullanan var mı, artısı eksisi nedir?
Kullanıyorum ben 4000 RGB tempreli camı olanı aldım corsair e mail atıp öndeki mesh ızgarayı hediye gönderdiler. Şuan sistem savaşları bölümü için yan tempreli camı söktüm öyle çektim ama normalde cam takılı kullanıyorum. Sorun yaşamadım kendi power I dahil 5 tane RGB fan ile birlikte geliyor.Merhaba bu kasayı alacağım, kullanan var mı, artısı eksisi nedir?
Hocam bir şey daha sorayım, akakçe üzerinde Corsair 4000d modeli 2 fan ile birlikte geliyor ve fiyatı 2.220TL4000x 750w power kit şeklinde alırsanız 4 rgb fan dahil oluyor. Kodu bu olması lazım: CC-9020133-EU
Benim aldığım da psu üzerinde de RGB fan vardı o hariç egzos fanı dahil 4 oluyor Gaming gen de şuan stok var gözüküyor Baktım az önce alırken sorun isterseniz.
Ben de mesh panel aradım fakat bulamadım. Corsair'a ne yazdınız acaba ? Paylaşabilir misinizKullanıyorum ben 4000 RGB tempreli camı olanı aldım corsair e mail atıp öndeki mesh ızgarayı hediye gönderdiler. Şuan sistem savaşları bölümü için yan tempreli camı söktüm öyle çektim ama normalde cam takılı kullanıyorum. Sorun yaşamadım kendi power I dahil 5 tane RGB fan ile birlikte geliyor.
Edit:
Üzerinde egzos fanı dahil 5 adet RGB li fan ile geliyor.
Peki herhangi bir ücret talep edildi mi ?Corsair sitesinde Rma kısmında bir ticket açtım. Derdimi anlattım. Fatura pdf ve kasa seri numarasını paylaştım. Talep ettiğim parçanın numarasını vs. Sonra gönderim sağladılar
İstediğin parça nın numarası rengine göre
CC-8900441 - beyaz
CC-8900440 - siyah
Kesinlikle belirtmen gerekiyor
Ben de ticket gönderdim . Teşekkürler bilgilemdirme için
Evet süreç o şekilde ilerliyorTabii ki. Şuan mail attılar. İletişim ,adres ve seri no fotoğrafı bilgilerini istiyorlar. Onları gönderince gönderim sağlarlar diye tahmin ediyorum.
Çok sevindim hocam. Güzel günlerde kullanın. Çok ayrı Bir hava katmış makineyeKasanın ön paneli için ticket oluşturmuştum. Mesh panel elime ulaştı. Corsair ciddi anlamda takdirimi kazandı şu süreçte. Kullanıcılarını önemseyip HongKong'tan buraya mesh paneli elime ulaştırdılar. @Selman TatarOğlu hocama da verdiği değerli bilgiler için teşekkür ederim.