Corsair 4000X Temperli Cam Elimde Kaldı!

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
camı çıkarırken kritik bir noktasına darbe falan aldı mı? Ben elimden 2-3 kere düşürdüm sorun olmadı ama arkadaş çıkarırken kasaya çarptı senin ki gibi dağıldı.
Ya hocam kasaya çarpması imkansız,kasa öbür tarafta ben öbür taraftaydım. Bir anda elimde patlayıverdi anlamadım bende unuttum o kısmı heyecandan.Jelatin olmasa belki bana zarar bile gelebilirdi etrafa parçaları gidiverdi. Jelatine takıldı bir kısmı da :(

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Kötü bir durum. Aldığınız sonuçları buraya yazmayı ihmal etmeyin.
Bakalım nasıl bir yaklaşım sağlıyacaklar. Eğer yenisini vesaire verirlerse corsair favori markama girer vermezlerse bir daha elimi sürmem :)

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Çok kötü olmuş dostum , geçmiş olsun. Öncelikle eğer mağduriyetini gidermezlerse sana maliyeti muhtemelen 600-700 TL civarında olacak ve istediğin karartıyı da birçok yer veremez o cama. Orj gibi olmaz. 2. Olarak tamperli camlar kesişim yerlerinde çok dayanıksızdır , tam köşeden ufak bir darbe ile tuzla buz olur o şekilde bir yere değmediğine eminsin değil mi ?

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Çok kötü olmuş dostum , geçmiş olsun. Öncelikle eğer mağduriyetini gidermezlerse sana maliyeti muhtemelen 600-700 TL civarında olacak ve istediğin karartıyı da birçok yer veremez o cama. Orj gibi olmaz. 2. Olarak tamperli camlar kesişim yerlerinde çok dayanıksızdır , tam köşeden ufak bir darbe ile tuzla buz olur o şekilde bir yere değmediğine eminsin değil mi ?
valla hocam hiç bir şeyi hatırlamıyorum, o an adrenalin seviyom o kadar yükseldi ki anlatamam. Etrafa parçaları falan dağıldı. Daha öncesinde 2-3 defa çıkarttım aynı şekilde hiç bir şey olmadı bu sefer anlayamadım ya

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Geçmiş olsun dostum baya kötü olmuş . Bir iletişime geç ama yardımcı olacaklarını sanmıyorum.

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Geçmiş olsun. Sağlık olsun. İkincielden çözmeye bakın donuç alamazsanız
-
@ugur.gozaydin @BatuhanKLC burası güvenilir midir ? Tek yedek parça türkiye de bu yer var. Ben ne olur olmaz yine de alıcam. Dönüş vesaire olursa da fazladan elimde olmuş olur. Tekrar bir sıkıntı da direk değiştiririm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri