Corsair 5000D Rgb Airflow

Cizu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhaba,

Bir süredir mevcut kasamı değiştirmeyi düşünüyorum. Yaptığım araştırmalarda en çok hoşuma giden Corsair 5000D RGB Airflow modeli. Ancak hiç bir sitede bu kasa stokta bulunmuyor. Bu kasa yerine RGB'siz model olan 5000D Airflow modeli alırsam ve kendim RGB fanları takarsam yine icue ile kontrol edebilirmiyim yoksa ekstra birkontrolcüye ihtiyacım olacakmıdır?

Olurda 5000D RGB bulamazsam 5000X model alıp ön paneli mesh olarak değiştirebilirmiyim?

Şimdiden teşekkürler herkese

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
5000X Modelini alırsanıc Corsair ile iletişime geçip mesh panel isteğinde bulunabilirsiniz , yardımcı oluyorlar.

Burada bir kullanıcı mesh paneli aldığından bahsetmiş.

Son düzenleme:

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
258
Merhaba,

Bir süredir mevcut kasamı değiştirmeyi düşünüyorum. Yaptığım araştırmalarda en çok hoşuma giden Corsair 5000D RGB Airflow modeli. Ancak hiç bir sitede bu kasa stokta bulunmuyor. Bu kasa yerine RGB'siz model olan 5000D Airflow modeli alırsam ve kendim RGB fanları takarsam yine icue ile kontrol edebilirmiyim yoksa ekstra birkontrolcüye ihtiyacım olacakmıdır?

Olurda 5000D RGB bulamazsam 5000X model alıp ön paneli mesh olarak değiştirebilirmiyim?

Şimdiden teşekkürler herkese
5000d de sadece fan kontrolcü var maalesef ama icue fan setlerinden satın alırsanız kutudan kontrolcü çıkıyor...

KS

Cizu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
5000X Modelini alırsanıc Corsair ile iletişime geçip mesh panel isteğinde bulunabilirsiniz , yardımcı oluyorlar.
Teşekkürler öncelikle. Bu kesin bir bilgi mi? Ona göre 5000x alabilirimde.

5000d de sadece fan kontrolcü var maalesef ama icue fan setlerinden satın alırsanız kutudan kontrolcü çıkıyor...

Teşekkürler. Örnek olarak amazondan şu seti alırsam bundan kontrolü çıkıyor mu? Yada farklı bir şekilde set mi?

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
258
İlanda yazıyor zaten, node core kontolcü dahil evet. Bazı Corsair sıvı soğutmalarda da kontrolcüler var, herşeyi corsair set alacaksanız avantajlı olur.

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
Teşekkürler öncelikle. Bu kesin bir bilgi mi? Ona göre 5000x alabilirimde.

Teşekkürler. Örnek olarak amazondan şu seti alırsam bundan kontrolü çıkıyor mu? Yada farklı bir şekilde set mi?

Evet açıklamada yazdığı gibi bu ilan daki ürünü alırsınız kontrolcü dahil olarak geliyor.
Ben Corsair 4000x Rgb tempreli cam olanı aldım. Garanti belgeleri ve faturayı corsair e ilettim Hollanda üzerinden bana mesh panel ücretsiz gönderdiler. Sizde böyle yapabilirsiniz. Ürün elime 9 günde ulaştı. Sitede bir kaç arkadaşıma daha tavsiye ettim de onlar da aynı şekilde istediler ücretsiz bir şekilde mesh panele sahip olduk. Tavsiye ederim.

@Selman TatarOğlu İsimli abimiz mesh paneli almıştı. Kendisi buraya tecrübelerini yazabilir.
🙋🏻‍♂️👍🏻

Ekli dosyalar

• IMG_20230130_201146.jpg
    IMG_20230130_201146.jpg
    3.4 MB · Görüntüleme: 41
KS

Cizu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
çok teşekkür ederim hocam yönlendirme için. Ben o zaman 5000x alıp mesh panel talebinde bulunayım. Peki üst panel içinde aynı şekilde gönderim yaparlar mı? Bilginiz var mı bu konuda da
Üst panel konusunda bilgim yok orası bende magnetik bi perde tarzı bişey. Parça İsteme aşamasında,
Corsair sitesinde Rma kısmında bir ticket açın Fatura pdf olarak ve kasa seri numarasını paylaşın. Talep ettiğiniz parçanın numarasını belirtin. Ardından gönderim sağlarlar.
İstediğiniz parça nın numarası, rengine göre
CC-8900441 - beyaz
CC-8900440 - siyah
Kesinlikle belirtmen gerekiyor. Saygılar şimdiden hayırlı olsun

KS

Cizu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Çok teşekkür ederim yardım ve yönlendirmeleriniz için. Önümüzdeki hafta kasayı alıp corsairdende panel talebinde bulunacağım.

KS

Cizu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
@Syqex 'in yönlendirmesi ve @Selman TatarOğlu 'nun yardımları ile 5000X kasa alıp mesh parçaları corsairden aldım. Ek olarak 3'lü Sp120 fan seti aldım ve mevcut işlemci soğutucum içinde bir kablo bulduktan sonra kasamın mevcut hali bu şekilde oldu. Masa düzenimi değiştirip kasamı daha görünür bir şekle sokmam gerekecek :)

Teşekkürler @Syqex ve @Selman TatarOğlu sizin sayenizde istediğim gibi bir kasam oldu.

Ekli dosyalar

• IMG_0042.jpg
    IMG_0042.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0041.jpg
    IMG_0041.jpg
    2.9 MB · Görüntüleme: 32

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
@Syqex 'in yönlendirmesi ve @Selman TatarOğlu 'nun yardımları ile 5000X kasa alıp mesh parçaları corsairden aldım. Ek olarak 3'lü Sp120 fan seti aldım ve mevcut işlemci soğutucum içinde bir kablo bulduktan sonra kasamın mevcut hali bu şekilde oldu. Masa düzenimi değiştirip kasamı daha görünür bir şekle sokmam gerekecek :)

Teşekkürler @Syqex ve @Selman TatarOğlu sizin sayenizde istediğim gibi bir kasam oldu.
Çok güzel görünüyor hocam. Güzel günlerde kullanın. Almak isteyen veya düşünen arkadaşlara rehber olması adına güzel bir paylaşım oldu. Saygılar iyi akşamlar 🙂🤝🏻

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
bende corsair marka kasa almak istiyorum da 5000x veya 7000x aradaki fiyat farkı biraz uçuk ama hangisi nasip olursa diyecez artık bu mesh ön panel olayı çok hoşuma gitti alırsam bende talep edicem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri