Corsair Büyük kasa önerisi

Özlem Bağçecik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar Corsair İkue 464x kasa modelini kullanıyorum bu kasa bana Yetersiz geliyor sistemde performans düşüklüğü yaşamıyorum ama kasa içinde özgürlük alanımda yok ne yazıkki büyük bir Kasa modeli arıyorum özellikle üst tarafa 360 mm radyatör takabileceğim Harddisk Ve power suply Sıkıntısı çekmeyeceğim Bir Full tover kasa önerirseniz çok mutlu olurum.

Bu arsada bütçe olarak 1000 TL ve 3000 TL arasındayım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PHANTEKS ENTHOO 719 - 2.178 TL - Piyasada alabileceğiniz en kaliteli en çok donanım özelliklerine özgürlük sunan kasa bu diyebilirim. Ancak bu fiyata sadece kasayı alıyorsunuz fan yok kasada bilginize. Bu kasanın en büyük artısı içerisine istenirse PSU Cover bölmesi üzerinde size bakan yüzeye mITX anakart ile 2. bir sistem kurulabilmesi olanağı sunmasıdır. Diğer bir artısı ise Üst ve Alt kısma 360mm boyutlara kadar + Ön ve Yan kısma 480mm boyutlara kadar sıvı soğutma desteği sunmasıdır.

Fan olarak önerim eğer RGB önemsiz ise Arctic P12 PWM PST 12cm PWM Kasa Fanı (AR-ACFAN00120A) - 95,08 TL bu fandan en az 5 tane ki birisi arkaya diğerleri öne veya yana alana. Veya RGB önemliyse COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB 3IN1 120mm Fan (3 lü Paket,RGB Kontrolcülü) - 429 TL bu fandan 2 kit alabilirsiniz.

KS

Özlem Bağçecik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet corsair 464x modelini yeni aldığım doğru Thermaltake full tover modelleri mevcutmu peki hem rgb hem büyük kasa hemde tamperli camlı olucak başka markalarda olabilir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu önerdiğim kasa dışında pek kaliteli ful donanım paket premium segmentte pek ürün yok piyasada diyebilirim. Size 3K bütçem var dediğiniz için tam donanım bir ürün önerdim fazla mı geldi bu ürün?

Yine önerdiğim kasa ile aynı özelliklerde PHANTEKS Enthoo Pro 2 - 1.637 TL ama biraz daha uygun bir kasa isterseniz bu ürünü öneririm. Bu kasada aynı fansız ama yine PSU Cover bölmesi üzerinde size bakan yüzeye mITX anakart ile 2. bir sistem kurulabilme ve Üst ve Alt kısma 360mm boyutlara kadar + Ön ve Yan kısma 480mm boyutlara kadar sıvı soğutma desteği sunan bir modeldir. Ekstra fanları yine önerdiğim CM SF120 ARGB kitten 2 adet alıp 2500 TL ye yine çok kaliteli bir kasa alabilirsiniz. Yukarıdaki önerdiğim kasadan 500 TL daha ucuza geliyor bu şekilde.

He ille Thermaltake istiyorsanız THERMALTAKE View 51 ARGB - 1.762 TL bu kasayı alabilirsiniz. İçerisinde 2 adet 200mm ve 1 adet 120mm anakartlar ile senkronize olabilen ARGB fanlar var. Ben Phanteks alırdım ama alternatif istiyorsanız bu kasayı alabilirsiniz. Fazlasıyla iyi bir kasadır ve bayağı geniştir bu kasada.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri