Merhabalar modart red sistemini almıştım lakin kasa soğutması iyi olmadığı için ekstra fan almaya karar verdim hangi büyüklükteki fan bu kasaya uyar yardımcı olur musunuz Corsair carbide spec 05 kasa
Valla 1 tane önde 1 de egzos fanı var 2 tane bu kasaya 2 tane fan yetersiz kalır diye düşünüyorum120 Ve 140mm desteği var diye sitesinde yazıyor. Kasa sistemde kaç fan ile geliyor bilmiyorum ama paylaştığım tarzda fan alınabilir.
Aerocool Mirage 12 - 133TL
Çok pahalı değil mi? Kasanın içi zaten görünmüyor, CFM'si çok düşük olmayan uygun fiyatlı model alması daha iyi olur.120 Ve 140mm desteği var diye sitesinde yazıyor. Kasa sistemde kaç fan ile geliyor bilmiyorum ama paylaştığım tarzda fan alınabilir.
Aerocool Mirage 12 - 133TL
Ben sadece örnek olması açısından paylaştım. O yüzden "paylaştığım tarzda" diye belirttim.Çok pahalı değil mi? Kasanın içi zaten görünmüyor, CFM'si çok düşük olmayan uygun fiyatlı model alması daha iyi olur.
Reis 140 mm desteği nerede yazıyor ben göremedim amaBen sadece örnek olması açısından paylaştım. O yüzden "paylaştığım tarzda" diye belirttim.
Radyatör desteği kısmında yazıyor. Radyatör yerine fan da takılabileceği için 140mm fan da kullanılabilir.Reis 140 mm desteği nerede yazıyor ben göremedim ama
Uygun fiyatlı şöyle bir fan buldum mesela. Marka kalitesi falan nasıldır bilmiyorum ama 74CFM değerine sahip.Çok pahalı değil mi? Kasanın içi zaten görünmüyor, CFM'si çok düşük olmayan uygun fiyatlı model alması daha iyi olur.
Reis şunları alsak nasıl olur bu fanları tavsiye eder misin https://www.itopya.com/corsair-air-serisi-af140-2018-kirmizi-led-140mm-fan-2-li-paket_u8719Radyatör desteği kısmında yazıyor. Radyatör yerine fan da takılabileceği için 140mm fan da kullanılabilir.
Uygun fiyatlı şöyle bir fan buldum mesela. Marka kalitesi falan nasıldır bilmiyorum ama 74CFM değerine sahip.
Kral, bunu alacağına yeni kasa alırsın...Reis şunları alsak nasıl olur bu fanları tavsiye eder misin https://www.itopya.com/corsair-air-serisi-af140-2018-kirmizi-led-140mm-fan-2-li-paket_u8719
Valla kasayı degiselim dedim itopyaya değişim olmuyor hazır sistemlerde dedi bende fan takalım diye düşündüm yoksa 2 tane fanla 3060 li sistemi hayatta sogutmazKral, bunu alacağına yeni kasa alırsın...
Çok fazla pahalı. 60TL ye önerdiğim fanda 74CFM değeri var bunda 60-69 arası yazıyor. Kaldı ki bu kadar bütçeniz varsa bu corsair kasayı da 500tl civarına satın hazır fanlı olarak Dark Maxima V12 veya İlave fan ile XPG İnvader alın güzel kasalar bunlar.Reis şunları alsak nasıl olur bu fanları tavsiye eder misin https://www.itopya.com/corsair-air-serisi-af140-2018-kirmizi-led-140mm-fan-2-li-paket_u8719
Valla ben hiç kasa değişikliği yapma taraftarı değilim inan ugrasacak baktım bile yok ama bu soğutma işini çözmem lazım peki ben dışardan fan alsam kendim takabilir miyimÇok fazla pahalı. 60TL ye önerdiğim fanda 74CFM değeri var bunda 60-69 arası yazıyor. Kaldı ki bu kadar bütçeniz varsa bu corsair kasayı da 500tl civarına satın hazır fanlı olarak Dark Maxima V12 veya İlave fan ile XPG İnvader alın güzel kasalar bunlar.
Linkteki fanlar daha mantıklı değil mi ? 74CFM değerine sahip.Amazon Link - TX 12 cm Kasa fanı (50/55 CFM)
Amazon'da ekstra indirim kampanyası da var.
Sepete fanlar ile birlikte ürün ekleyip, daha ucuza da alabilirsin.
2 fan + 3 gofret eklesen bile %5 indirim geçerli oluyor.
O kasayı kendin satarsın, fanlara vereceğin 600 TL'yi de üstüne eklersin.Valla kasayı degiselim dedim itopyaya değişim olmuyor hazır sistemlerde dedi bende fan takalım diye düşündüm yoksa 2 tane fanla 3060 li sistemi hayatta sogutmaz
Valla 600 TL'lik fanları gördükten sonra, şu an tüm seçenekler çok mantıklı görünüyor.Kendin takarsın o basit iş. Sadece 4 tane vidası var.
Linkteki fanlar daha mantıklı değil mi ? 74CFM değerine sahip.
Yönlendiriliyor
forum.pchocasi.com.tr
hocam xpg invander bunlardan daha rahat geniş ferah ve hava sirkülasyonu daha yüksek bir kasa değil mi bu 2 kasadan daha ucuz ondan diyorumdaO kasayı kendin satarsın, fanlara vereceğin 600 TL'yi de üstüne eklersin.
Elindeki kasayı ölü fiyat 600'e satsan bile daha iyi modeller alabiliyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 5673Ekli dosyayı görüntüle 5674
Ama Carbide kasa için 600 TL fan parası ödenmez.
Ama XPG İnvader için fan ilavesi yapmak gerekli diye biliyorum. Yanlış olmasın ama normal hâlde 2 fan ile mi ne geliyor.hocam xpg invander bunlardan daha rahat geniş ferah ve hava sirkülasyonu daha yüksek bir kasa değil mi bu 2 kasadan daha ucuz ondan diyorumda