16 gb rs rgb 3600 mhz cl 18 ramlerımı 1200 tl ye satıyorum bende yıne aynı sekılde 3600 mhz 32gb ram alayım dedım yerıne ama bunlar benım rs rgb lerden daha mı ıyı cl farkı dısında fark varmı?
az önce amazondan rt ramleri sipariş ettim o ramleri sadece ryzen işlemciler ile mi kullanıyoruz yani?Teknik fark yok, SPD değerleri farklı ancak önemli değil. Ama RT AMD için optimize edilmiş, RS hem AMD hem de Intel için optimize edilmiş;
@Berking hocam bununla ilgil bir rehber yapabilr misiniz faydalı olur. Hangi chipset anakarta hangi ram expo veya xpm ile daha uyumlu olur şeklindeTeknik fark yok, SPD değerleri farklı ancak önemli değil. Ama RT AMD için optimize edilmiş, RS hem AMD hem de Intel için optimize edilmiş.
Yakında zamanda yapmayı düşünüyorum yeni güncel kartlar ve ramler çıktıktan sonra@Berking hocam bununla ilgil bir rehber yapabilr misiniz faydalı olur. Hangi chipset anakarta hangi ram expo veya xpm ile daha uyumlu olur şeklinde
Burda tercih işlemci ve anakarta göre seçilmeli. Anakart ve işlemci modelinizi söylerseniz yardımcı oliyimaz önce amazondan rt ramleri sipariş ettim o ramleri sadece ryzen işlemciler ile mi kullanıyoruz yani?