Soru Corsair Rt Ve Rs Ram Ler Arasından Hangisini Almak Daha Mantıklı?

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
377
16 gb rs rgb 3600 mhz cl 18 ramlerımı 1200 tl ye satıyorum bende yıne aynı sekılde 3600 mhz 32gb ram alayım dedım yerıne ama bunlar benım rs rgb lerden daha mı ıyı cl farkı dısında fark varmı?
1684570482206.png

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
Teknik fark yok, SPD değerleri farklı ancak önemli değil. Ama RT AMD için optimize edilmiş, RS hem AMD hem de Intel için optimize edilmiş.

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
Teknik fark yok, SPD değerleri farklı ancak önemli değil. Ama RT AMD için optimize edilmiş, RS hem AMD hem de Intel için optimize edilmiş.
@Berking hocam bununla ilgil bir rehber yapabilr misiniz faydalı olur. Hangi chipset anakarta hangi ram expo veya xpm ile daha uyumlu olur şeklinde

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
@Berking hocam bununla ilgil bir rehber yapabilr misiniz faydalı olur. Hangi chipset anakarta hangi ram expo veya xpm ile daha uyumlu olur şeklinde
Yakında zamanda yapmayı düşünüyorum yeni güncel kartlar ve ramler çıktıktan sonra

az önce amazondan rt ramleri sipariş ettim o ramleri sadece ryzen işlemciler ile mi kullanıyoruz yani?
Burda tercih işlemci ve anakarta göre seçilmeli. Anakart ve işlemci modelinizi söylerseniz yardımcı oliyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri