Corsair Sabre RGB PRO Mouse takılma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba,
2 ay önce satın almış olduğum mouse'da takılmalar yaşıyorum. Sanki kaydırırken bir şeye takılıyormuş gibi yansıyor bilgisayara sorunu hiç anlayamadım. Mouse pad'de mouse da yeni. Konuyla ilgili çözümü bilenler var mı acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
8000Hz mouse ürünlerinin bazıları bilgisayar donanımı seçebiliyor. Size tavsiyem Hz ayarını kademeli olarak düşürüp deneyin.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
ugur.gozaydin' Alıntı:
8000Hz mouse ürünlerinin bazıları bilgisayar donanımı seçebiliyor. Size tavsiyem Hz ayarını kademeli olarak düşürüp deneyin.

Zaten 1ms de kullanıyorum şu an apu sistem olduğu için Ryzen 5 4650g var bende 2x8 gb ram ile beraber.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hz ile ms ayarı iki ayrı ayar. Eğer ms ayarını 1ms olarak ayarladıysanız ben ondan bahsetmiyorum. Bilmiyorsanız açıklayayım dedim. iCUE yazılımınız güncel mi peki? Ayrıca ürünü Windows Ayarlar > Cihazlar bölümünden kaldırıp denediniz mi? Kaldırdığınızda USB ara yüzünden mouse 'u söküp tekrar takmanız gerek ki tekrar kurulsun.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hz ile ms ayarı iki ayrı ayar. Eğer ms ayarını 1ms olarak ayarladıysanız ben ondan bahsetmiyorum. Bilmiyorsanız açıklayayım dedim. iCUE yazılımınız güncel mi peki? Ayrıca ürünü Windows Ayarlar > Cihazlar bölümünden kaldırıp denediniz mi? Kaldırdığınızda USB ara yüzünden mouse 'u söküp tekrar takmanız gerek ki tekrar kurulsun.

Söylediğinizi uyguladım ssd değiştiğimde iCue indirmeyi unutmuşum mouse güncellendi celebration ayarı vs vardı zemine göre ayar yapıyordu sanırım onu da tamamladım. Şimdilik sorun kalmadı yazılımdan dolayıymış 0.5 ms'te oynuyorum 2 gündür sorun yok. sorun olusa 1ms'e alacağım. İyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri