- Tepki
- 245
Amd ryzen 7 5800xKasanın üst tarafına uyumlu. Soğutucu iyi , güzel ve kaliteli ama fiyatı yüksek. İşlemciniz nedir ?
Hocam corsairden daha kaliteli bir marka duymuştum yaKasanın üst tarafına uyumlu. Soğutucu iyi , güzel ve kaliteli ama fiyatı yüksek. İşlemciniz nedir ?
Biraz araştırdım üst seviyede çok başarılı ürünmüş. Bunun üstüne H170İ 420mm falan alınır herhalde. Onda da kasa desteği önemli.Hocam corsairden daha kaliteli bir marka duymuştum ya
Kasa desteği olup olmadığını nasıl anlayabilirim pekiBiraz araştırdım üst seviyede çok başarılı ürünmüş. Bunun üstüne H170İ 420mm falan alınır herhalde. Onda da kasa desteği önemli.
Ben baktım. Kasa desteği yok. 360MM Destekliyor. Xigmatek Aquarius yazarsanız kendi sitesinde tüm detaylar yer alıyor.Kasa desteği olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki
Heh hatırladım hocam kraken adlı marka vardıBen baktım. Kasa desteği yok. 360MM Destekliyor. Xigmatek Aquarius yazarsanız kendi sitesinde tüm detaylar yer alıyor.
Gözüme kestirdiğim ama yazılım sorunları yüzünden vazgeçtiğim bir soğutucuBu soğutucudan daha iyi bir marka varmıdır
Kasamla alacağım soğtucu bu
Her markanın iyi ve kötü modelleri oluyor.Hocam corsairden daha kaliteli bir marka duymuştum ya
Bu sıvı soğutma genellikleBu soğutucudan daha iyi bir marka varmıdır
Kasamla alacağım soğtucu bu