- Tepki
- 22
Ya ben Bi sistem Aldım Bu rezalet Hava akışı çok az olan içinde 2tane fan olan bir kasayla geldi bana Düşük bütceli ama güzel bir 140-120mm fan yazarmısınız
Hem bir tane 140 hem de bir tane 120 mm mi arıyorsunuz?Ya ben Bi sistem Aldım Bu rezalet Hava akışı çok az olan içinde 2tane fan olan bir kasayla geldi bana Düşük bütceli ama güzel bir 140-120mm fan yazarmısınız
RGB veya Led olması gibi özellikler istiyor musunuz ? Yoksa asıl önemli olan performansı mı ?Ya ben Bi sistem Aldım Bu rezalet Hava akışı çok az olan içinde 2tane fan olan bir kasayla geldi bana Düşük bütceli ama güzel bir 140-120mm fan yazarmısınız
72 cfm ve muhtemelen basıncı da oldukça iyidir. Gayet güzel bir fan.
Ben de bu fiyata kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum. En son bu özelliklerde bir fanı bu fiyata görmemiştim. Aerocool da soğutma konusunda kendini kanıtlamış bir firma.72 cfm ve muhtemelen basıncı da oldukça iyidir. Gayet güzel bir fan.
ayrica o kasaya fan takman cok bir sey ifade etmiycektir cok kapali ve dar bir kasakral imkanin varsa kasayi değiş rezil bir kasa bende de vardı direk degistim dark maxima v20 aldım buz gibi valla bide kule tipi sogutu mis
İade/Değişim süreci geçmediyse kasa için iade işlemi başlatabilirsiniz. Fiyat bandında daha iyi kasa önermeye çalışırız.Ya ben Bi sistem Aldım Bu rezalet Hava akışı çok az olan içinde 2tane fan olan bir kasayla geldi bana Düşük bütceli ama güzel bir 140-120mm fan yazarmısınız