- Tepki
- 176
Ekran kartı bayaa eski ondan olabilir mi acaba ? Benim asıl ekran kartım hala gelmedi onun gelmesini bekliyorum. Sizce o geldikten sonra deneyip daha sonra mı kablo değiştirsem. Ama başka bir kabloda yok şuan elimdeEkran kartının DP girişi ile alakalıdır diye düşündüm 10dk dır araştırıyorum ama DP1.2 165Hz destekliyormuş ve bu konu hakkında pek bir şey de bulamadım. Birisi 120Hz de takıldığını 165Hz yapamadığını belirtmiş ama sorun bulunamamış. Belki ekran kartı sürümü ile sorun gidebilir yada farklı bir kablo denemek işe yarayabilir.
Yeni ekran kartından sonra bakılabilir. Ekran kartı eski olduğundan belki AMD sürücüler ile desteği kesmiştir kesin bir bilgim yok. Normalde 165Hz kullanılabilir , destek konusunda sorun yok.Ekran kartı bayaa eski ondan olabilir mi acaba ? Benim asıl ekran kartım hala gelmedi onun gelmesini bekliyorum. Sizce o geldikten sonra deneyip daha sonra mı kablo değiştirsem. Ama başka bir kabloda yok şuan elimde
Tamamdır çok teşekkür ederimYeni ekran kartından sonra bakılabilir. Ekran kartı eski olduğundan belki AMD sürücüler ile desteği kesmiştir kesin bir bilgim yok. Normalde 165Hz kullanılabilir , destek konusunda sorun yok.
Yeni kart gelince bildirirsiniz.Tamamdır çok teşekkür ederim