CPU fan error, Please Check!

aykutkpr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar selam
Bir kaç gün önce Corsair H100 240mm Sıvı Soğutma Aldım ve montajını yaptım pompa çalışıyor, fanlar çalışıyor, Rgb okey, işlemcim oyunlarda 40-45 derece herşey okey fakat pc açtığımda açılışta CPU fan error, Please Check! 3 saniye kadar duruyo ardından windows masaüstü açılıyor. İlgilenmelemiyim ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz?

Msı Z490 A-PRO
11400F

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,230
Bir yerde bağlantı hatası olabilir diyeceğim ama fanlar çalışıyor RGB yanıyorsa bağlantıda sorun yoktur diye düşünüyorum. Sıcaklık da normal. Ne olur ne olmaz bağlantıyı falan kontrol edin derim ama söylediklerinize göre bir sıkıntı yok gibi.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,203
Arkadaşlar selam
Bir kaç gün önce Corsair H100 240mm Sıvı Soğutma Aldım ve montajını yaptım pompa çalışıyor, fanlar çalışıyor, Rgb okey, işlemcim oyunlarda 40-45 derece herşey okey fakat pc açtığımda açılışta CPU fan error, Please Check! 3 saniye kadar duruyo ardından windows masaüstü açılıyor. İlgilenmelemiyim ne yapmam gerekli yardımcı olur musunuz?

Msı Z490 A-PRO
11400F
CPU FAN GİRİŞİ BOŞ OLDUĞU İÇİN BU HATAYI VERİYOR MUHTEMELEN

FANLARDAN ÇIKAN KALBO CPU FAN GİRİŞİNE TAKILMALI

KS

aykutkpr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

FANLARDAN ÇIKAN KALBO CPU FAN GİRİŞİNE TAKILMA

FANLARDAN ÇIKAN KALBO CPU FAN GİRİŞİNE TAKILMALI
Şöyle ki kutudan çıkan kablonun biliyorsunuzdur iki girişi var radyatör fanları nı taktım diğer ucunuda tek olanı cpu fana taktım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri