CPU Isınma Sorunu!

acunn68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam Arkadaşlar,

PC'mi yeni topladım işlemcim ryzen 5 5600x stok fan ile birlikte kullanıyorum ve aşırı ısınıyor.

MSI afterburner açarak kontrol ediyorum kullanım %20 civarı ısı 82 dereceye kadar çıkıyor oyuna girdiğim zaman.

Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

acunn68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Termal macun en son ne zaman yenilendi?
sistemi yeni topladığım için stok fanın üzerinde gelen termal macun ile taktım bende sorun bu yüzden oluyor zannettim ace dragon markalı bir termal macun aldım gayet başarılı olduğunu söylediler ama sonuç yine değişmedi pc yi açar açmaz yani üzerinde bir yük yokken bile 45 50 derecelerde çalışıyor

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
sistemi yeni topladığım için stok fanın üzerinde gelen termal macun ile taktım bende sorun bu yüzden oluyor zannettim ace dragon markalı bir termal macun aldım gayet başarılı olduğunu söylediler ama sonuç yine değişmedi pc yi açar açmaz yani üzerinde bir yük yokken bile 45 50 derecelerde çalışıyor
Link vs var ise atarmısınız ACE Dragon diye bir ürün bulamadım.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Stok fan ile o dereceler normal dostum. Stok fan Ryzen 5 5600x için yeterli gelmiyor. Kule tipi soğutucu alırsan sorunun çözülür.

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Stok fan ile o dereceler normal dostum. Stok fan Ryzen 5 5600x için yeterli gelmiyor. Kule tipi soğutucu alırsan sorunun çözülür.
Ben de baktım 77 derece vs. gözüküyordu fakat gözden kaçırdığım şey kişi testi kışın karlı bir günde yapmış.

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Bende 12400F işlemcim ile SE214-XT modelini kullanıyorum 60 dereceyi geçemiyorum gelbura.com'da güvenilir bir site konuya destek olayım, iyi günler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri