CPU Sıcaklık Kaç Derece Olmalı?

yusufsng

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
CPU Sıcaklık Kaç Derece suan ben bu konulardan anlamıyorum ama laptop baya sıcak CPU thermommetre yükledim baktım anlamadım bi yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    15.3 KB · Görüntüleme: 21

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Laptop kapalı küçük alan olduğu için normalden sıcak çalılıyor. Sizdeki sıcaklıklarda fazla biraz. Termal macun yenilemdi ve fanlardaki tozu temizlenmesi ısı düşüşü sağlar.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
hocam o zaman bilğisayarcıya götüreyim bi baksın
götürebilirsin hocam ama pek güven olmaz onlara fanları temizliyceklerine değiştirirler fazla para alırlar
yardım alıcağın biri varsa söküp temizleyip takarsınız eğerki sökemiyorsan mecbur bilgisayarcı

KS

yusufsng

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
termal macun değiştirin byük ihtimalle bayadır değiştirmiyorsunuz değiştirin ısının düştüğünü farkedersiniz
önerdiğiniz macun varmıdır

götürebilirsin hocam ama pek güven olmaz onlara fanları temizliyceklerine değiştirirler fazla para alırlar
yardım alıcağın biri varsa söküp temizleyip takarsınız eğerki sökemiyorsan mecbur bilgisayarcı
hocam bide laptop fanı da calısmıyor pc acdıgımdan beri

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
önerdiğiniz macun varmıdır

hocam bide laptop fanı da calısmıyor pc acdıgımdan beri
hocam laptop fanı değişmesi gerek bunların 2 sini hallederseniz düzelir baya ısı
bilgisayrcıya götürün hocam 2 sini tek o halleder seninde kolayına gelir
termal macun olarak bilgim çok yok ama cooler master kullanmıştım iyiydi termal macun hk konu açabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri