evet işlemcin sıcak normal değil zaten eski bi işlemciCPU Sıcaklık Kaç Derece suan ben bu konulardan anlamıyorum ama laptop baya sıcak CPU thermommetre yükledim baktım anlamadım bi yardımcı olursanız sevinirim
islemci eski oldugu için normal o zamanevet işlemcin sıcak normal değil zaten eski bi işlemci
eski olsa bile 90 derece normal değil hocamislemci eski oldugu için normal o zaman
termal macun değiştirin byük ihtimalle bayadır değiştirmiyorsunuz değiştirin ısının düştüğünü farkedersinizislemci eski oldugu için normal o zaman
hocam o zaman bilğisayarcıya götüreyim bi baksıneski olsa bile 90 derece normal değil hocam
götürebilirsin hocam ama pek güven olmaz onlara fanları temizliyceklerine değiştirirler fazla para alırlarhocam o zaman bilğisayarcıya götüreyim bi baksın
önerdiğiniz macun varmıdırtermal macun değiştirin byük ihtimalle bayadır değiştirmiyorsunuz değiştirin ısının düştüğünü farkedersiniz
hocam bide laptop fanı da calısmıyor pc acdıgımdan berigötürebilirsin hocam ama pek güven olmaz onlara fanları temizliyceklerine değiştirirler fazla para alırlar
yardım alıcağın biri varsa söküp temizleyip takarsınız eğerki sökemiyorsan mecbur bilgisayarcı
hocam laptop fanı değişmesi gerek bunların 2 sini hallederseniz düzelir baya ısıönerdiğiniz macun varmıdır
hocam bide laptop fanı da calısmıyor pc acdıgımdan beri