Crysis 4 Duyuruldu!

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Crysis 4 Duyuruldu!

1,2,3 hepsini 4 defa bitirdim peş peşe her seferinde. Umarım güzel bir iş çıkar ki ben zor beğenen birisi değilim ortalama bir oyun bile çıksa oynarım her türlü. Umarım TR DUBLAJ seçeneğini atlamazlar.

KS

quarexdesign

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: Crysis 4 Duyuruldu!

ugur.gozaydin' Alıntı:
1,2,3 hepsini 4 defa bitirdim peş peşe her seferinde. Umarım güzel bir iş çıkar ki ben zor beğenen birisi değilim ortalama bir oyun bile çıksa oynarım her türlü. Umarım TR DUBLAJ seçeneğini atlamazlar.

Türkçe seslendirmenin atlanacağını düşünmüyorum. Crysis'in türkiye pazarı için en büyük avantajlarından biri de o

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
139

Kesinlikle benim için bugün aldığım en güzel haber oldu bu konu heyecanla bekleyenler arasındayım bende.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416

Tüylerim tiken tiken. Türkçe seslendirmesinin de Haluk abi tarafından yapılacak olması iddiası bile yetiyor. İnşallah diyelim :)

KS

quarexdesign

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: Crysis 4 Duyuruldu!

OceanLaB' Alıntı:
Tüylerim tiken tiken. Türkçe seslendirmesinin de Haluk abi tarafından yapılacak olması iddiası bile yetiyor. İnşallah diyelim :)

Çok daha ilginç bilgiler bile var ama bunu benim söylemem ne yazık ki doğru olmaz. Serinin bu oyunu için inanılmaz heyecanlıyım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri