- Tepki
- 4
cs 1.6 hangi siteden indirebilirim
CsYöneticisi olurmu şuan ordan indiriryom (virüslümüdür)cs durağı şiddetle tavsiye ederim
Aralarında pek fark yok ama baya bind tuşlarına kendi reklamlarını yapıyor yönetici olanla başlayan site. En ideali steam'dan almak ama reklamsız sade bir şeyler arıyorsan yabancıların editli sürümleride var gayet ideal ama en çok tutulan cs durağı.CsYöneticisi olurmu şuan ordan indiriyom
csyildizindan indirdim 4-5 tane trojan vardı ondan sordum eğer siz kulanıyosanız ordan indiriyimAralarında pek fark yok ama baya bind tuşlarına kendi reklamlarını yapıyor yönetici olanla başlayan site. En ideali steam'dan almak ama reklamsız sade bir şeyler arıyorsan yabancıların editli sürümleride var gayet ideal ama en çok tutulan cs durağı.
Ben cs'yi uzun zamandır bıraktım ama genelde hile falan açacağım zaman veya cfg kuracağım zaman csdurağı tercih ediyordum yönetici olan çok fazla bindli vs olduğu için sevmiyorum.csyildizindan indirdim 4-5 tane trojan vardı ondan sordum eğer siz kulanıyosanız ordan indiriyim
benim için kontrol önemli değil virüs olup olmaması önemlide ztn laptopumda çok iyi değil dell n5110 virüs olmaması önemli çünkü yeni pc alcak dururmuz yokKk oranın kontrolleri biraz daha farklı fakat bi csdurağını da dene derim
Bende ikisi de var
Kankam istersen steam kullanıyorsan hediye edebilirim orjinal 1.6 yıbenim için kontrol önemli değil virüs olup olmaması önemlide ztn laptopumda çok iyi değil dell n5110 virüs olmaması önemli çünkü yeni pc alcak dururmuz yok
gerçek mi hediye edersin edicek sen idimi verimKankam istersen steam kullanıyorsan hediye edebilirim orjinal 1.6 yı
Tavsiyem cs duragi ama senin indirdigin sitede iyi sorun yaratmazCsYöneticisi olurmu şuan ordan indiriryom (virüslümüdür)
Orjinal sürümde hile cart curt açıp steam'dan ban yemezsen veriyim özelden profilini atabilirsin eklerim ben.gerçek mi hediye edersin edicek sen idimi verim
özelden nasıl yazcamOrjinal sürümde hile cart curt açıp steam'dan ban yemezsen veriyim özelden profilini atabilirsin eklerim ben.
Pm den dönüş yaptım.özelden nasıl yazcam