Cs 1.6 Hangi Siteden Indirebilirim

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Kk oranın kontrolleri biraz daha farklı fakat bi csdurağını da dene derim
Bende ikisi de var

Ekli dosyalar

• Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    6.6 KB · Görüntüleme: 10

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
CsYöneticisi olurmu şuan ordan indiriyom
Aralarında pek fark yok ama baya bind tuşlarına kendi reklamlarını yapıyor yönetici olanla başlayan site. En ideali steam'dan almak ama reklamsız sade bir şeyler arıyorsan yabancıların editli sürümleride var gayet ideal ama en çok tutulan cs durağı.

KS

BladeBlaster02

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Aralarında pek fark yok ama baya bind tuşlarına kendi reklamlarını yapıyor yönetici olanla başlayan site. En ideali steam'dan almak ama reklamsız sade bir şeyler arıyorsan yabancıların editli sürümleride var gayet ideal ama en çok tutulan cs durağı.
csyildizindan indirdim 4-5 tane trojan vardı ondan sordum eğer siz kulanıyosanız ordan indiriyim

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
csyildizindan indirdim 4-5 tane trojan vardı ondan sordum eğer siz kulanıyosanız ordan indiriyim
Ben cs'yi uzun zamandır bıraktım ama genelde hile falan açacağım zaman veya cfg kuracağım zaman csdurağı tercih ediyordum yönetici olan çok fazla bindli vs olduğu için sevmiyorum.

KS

BladeBlaster02

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kk oranın kontrolleri biraz daha farklı fakat bi csdurağını da dene derim
Bende ikisi de var
benim için kontrol önemli değil virüs olup olmaması önemlide ztn laptopumda çok iyi değil dell n5110 virüs olmaması önemli çünkü yeni pc alcak dururmuz yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri