Cs 2 Ölüm Maçı

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Arkadaşlar ölüm maçı modunda herkes tek var sanırım sadece. Takımla oynama olayı kalktı mı acaba ? Cs Go da seçebiliyorduk öyle bir ayar yok mu yine ?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Evet şuanda kapalı. CS-CS'yi vurabiliyor. O yüzden bu şekilde devam ediyor şimdilik. Gelir mi meçhul. Fakat eski modu daha iyiydi. Bu şekilde kimin eli kimin cebinde belli olmuyor. Doğar doğmaz 5'er kere öldüğümü biliyorum.

KS

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Evet şuanda kapalı. CS-CS'yi vurabiliyor. O yüzden bu şekilde devam ediyor şimdilik. Gelir mi meçhul. Fakat eski modu daha iyiydi. Bu şekilde kimin eli kimin cebinde belli olmuyor. Doğar doğmaz 5'er kere öldüğümü biliyorum.
Hocam ek olarak arada bir adam yanımda doğduğunda veya hs yediğimde saniyelik bir drop yiyorum. Oyunun optimizasyon sorunu hala var. Fps konusunda hiç sorun yok ama ani droplar can sıkıyor.

KS

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Evet FPS'ler baya kırpıldı. Ayar düşürmeyi denediniz mi?
Hocam FPS değerim iyi 300-400 arası alıyorum fakat fps drop oluyor çok nadir. Rank veya başka mod denemedim henüz sadece ölüm maçı oynadım bu sorunu orda yaşadım. Baktığımda birçok kullanıcıda aynı problem var. Update ile düzeltirler diye umuyorum.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Aynı şekilde takımlısını gözüm aradı ne güzel level kasıyordum umarım gelir ya. Doğduğun an kafana saniyesinde indiriyorlar keyfi kalmıyor hiç.

KS

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
sistem nedir hocam?
5600+6700xt hocam

Aynı şekilde takımlısını gözüm aradı ne güzel level kasıyordum umarım gelir ya. Doğduğun an kafana saniyesinde indiriyorlar keyfi kalmıyor hiç.
Daha kötüsü düşük sens oynuyorum bir oraya dön bi oraya falan kolu ciddi anlamda yoruyor. Kesinlikle takımlı dm modunun geri gelmesi lazım. Her yerde düşman var çok yorucu oluyor.

Son düzenleme:

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
5600+6700xt hocam

Daha kötüsü düşük sens oynuyorum bir oraya dön bi oraya falan kolu ciddi anlamda yoruyor. Kesinlikle takımlı dm modunun geri gelmesi lazım. Her yerde düşman var çok yorucu oluyor.
Aynen onu fark ettim eskisi gibi düşük sense alışanlar için zor, vuruş mekanikleri orta sens ayarı ile biraz alışsın oyuncu canavar olabilir.

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Aynı anda 3 kişi aynı yerde doğmuştuk betada. Gerçekten çok saçma ve zor yapmışlar. Umarım düzelir en yakın zamanda.

Evet FPS'ler baya kırpıldı. Ayar düşürmeyi denediniz mi?
Beta da bende şöyle bir sorun vardı. Ayarları ne kadar düşürürsem FPS'im o kadar düşük ve drop sıklığı o kadar artıyordu. Bende son çare 2k mid-high arasına çektim. Böyle saçma bir şey yaşadım betada.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri