Hocam ek olarak arada bir adam yanımda doğduğunda veya hs yediğimde saniyelik bir drop yiyorum. Oyunun optimizasyon sorunu hala var. Fps konusunda hiç sorun yok ama ani droplar can sıkıyor.Evet şuanda kapalı. CS-CS'yi vurabiliyor. O yüzden bu şekilde devam ediyor şimdilik. Gelir mi meçhul. Fakat eski modu daha iyiydi. Bu şekilde kimin eli kimin cebinde belli olmuyor. Doğar doğmaz 5'er kere öldüğümü biliyorum.
Hocam ek olarak arada bir adam yanımda doğduğunda veya hs yediğimde saniyelik bir drop yiyorum. Oyunun optimizasyon sorunu hala var. Fps konusunda hiç sorun yok ama ani droplar can sıkıyor.
Hocam FPS değerim iyi 300-400 arası alıyorum fakat fps drop oluyor çok nadir. Rank veya başka mod denemedim henüz sadece ölüm maçı oynadım bu sorunu orda yaşadım. Baktığımda birçok kullanıcıda aynı problem var. Update ile düzeltirler diye umuyorum.Evet FPS'ler baya kırpıldı. Ayar düşürmeyi denediniz mi?
sistem nedir hocam?Hocam ek olarak arada bir adam yanımda doğduğunda veya hs yediğimde saniyelik bir drop yiyorum. Oyunun optimizasyon sorunu hala var. Fps konusunda hiç sorun yok ama ani droplar can sıkıyor.
5600+6700xt hocamsistem nedir hocam?
Daha kötüsü düşük sens oynuyorum bir oraya dön bi oraya falan kolu ciddi anlamda yoruyor. Kesinlikle takımlı dm modunun geri gelmesi lazım. Her yerde düşman var çok yorucu oluyor.Aynı şekilde takımlısını gözüm aradı ne güzel level kasıyordum umarım gelir ya. Doğduğun an kafana saniyesinde indiriyorlar keyfi kalmıyor hiç.
Aynen onu fark ettim eskisi gibi düşük sense alışanlar için zor, vuruş mekanikleri orta sens ayarı ile biraz alışsın oyuncu canavar olabilir.5600+6700xt hocam
Daha kötüsü düşük sens oynuyorum bir oraya dön bi oraya falan kolu ciddi anlamda yoruyor. Kesinlikle takımlı dm modunun geri gelmesi lazım. Her yerde düşman var çok yorucu oluyor.
Aynı anda 3 kişi aynı yerde doğmuştuk betada. Gerçekten çok saçma ve zor yapmışlar. Umarım düzelir en yakın zamanda.Evet şuanda kapalı. CS-CS'yi vurabiliyor. O yüzden bu şekilde devam ediyor şimdilik. Gelir mi meçhul. Fakat eski modu daha iyiydi. Bu şekilde kimin eli kimin cebinde belli olmuyor. Doğar doğmaz 5'er kere öldüğümü biliyorum.
Beta da bende şöyle bir sorun vardı. Ayarları ne kadar düşürürsem FPS'im o kadar düşük ve drop sıklığı o kadar artıyordu. Bende son çare 2k mid-high arasına çektim. Böyle saçma bir şey yaşadım betada.Evet FPS'ler baya kırpıldı. Ayar düşürmeyi denediniz mi?