CS GO ANLIK DONMA SORUNU

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
SİSTEMİM
İNTEL CORE İ5 8600K
MSI GTX 1080 X GAMİNG
KİNGSTON HYPER X 3000 MHZ 8 GB 
MSI Z370 TOMAHAWK 4000 MHZ

Cs GO  da yüksek fps almama ragmen internetimdede sıkıntı olmadıgı halde anlık donma yaşıyorum bunun sıkıntısını bilen yardımcı olabilirmi.

CiM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Diğer online oyunlarda olmuyo. Enteresan. Dosya kontrolü yaptım demişsin. Ekran kartı driverin falan güncel mi diyecem ama bi tek cs de sorun var diyosun.

Bi düşey senkronizasyonu açıp oynarmısın. Bide öyle dene.

Çok bi bilgim yok ama monitörden kaynaklı bişey olabilir mi? Yırtılma mırtılma bişeyler diyolar. Öyle bişey olabilir mi sende ki de?

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şöyle düşün kardeşim hani cs go da esc ye basarsında ufak bi donma yaşarsın ya onun gibi oluyor arasıra oyunda bunun nedenini bulamadım herşeyim güncel oyunu en düşük grafiklerdede oynadım gene aynı sıkıntı yı yaşadım formatladım yeniden pc yi gene olmadı oyunu baştan indirdim gene olmadı

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2EyOTF.png 

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
zaten takıldığım nokta orası hiç bir şey yokken anlık donmalar oluyor

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet cracklı malesef AUTO KMS Ddiye bi program var onla crackladım sildiğim halde defender virüs olarak algılıyor sürekli

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kullandığın KMS Tool virüs olarak algılanır zaten sisteme direkt müdahle eden bir hizmet çalıştırıyor arka planda ve sürekli Windows 'a sahte key üretiyor bende kullandım zamanında çalışma prensibini ve virüs olarak algılanmasını ve yarattığı sorunları biliyorum bunlar normal.

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam bir iki bir şey de ben sormak istiyorum 1.si depolama olarak depolama diskinizin performansını kontrol ettiniz mi ?
2.si hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ve ilk kurulumda ki kullanıcı hesabını mı kullanıyorsunuz ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri