CS-GO Disk okuma hatası

Batuhan Topaloglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Beyler şimdi önceden csgo çok fazla donuyordu (kasma değil bildiğiniz bilgisayar kitleniyordu) normalde +250 fps almama rağmen kitleniyordu oynatmıyordu oyun. İnternetten araştırdım adamların dediklerinin hepsini uyguladım olmadı şimdi aşırı derecede artmıştı baktım olmayacak bende oyunu silip tekrar yükleyim dedim. Şimdi de yüklemiyor ilk 7.6gb fln yükleme yapıyor sorunusuz şekilde sonradan bir yükleme daha yapıyor.O yüklemenin son saniyelerinde

Counter-Strike: Global Offensive güncellenirken bir hata oluştu (disk okuma hatası):
D:\Steam\steamapps\downloading\730\csgo\pak01_005.vpk

bu hatayı veriyor ne yapmam lazım?

İnternette HD Tune Pro ile Error Scam tarattır felan diyorlardı indirdim tarattırdım
17 tane kırmızı nokta var damaged blocks 3.3% gösteriyor :(

( Bu donma/kitlenmeyi sadece csgo da yaşıyorum gta5de bile ortanın biraz üstünde ayarlarla 80 fpsle rahatlıkla oynayabiliyorum hatta cities skylines ı bile bilgisayarı o kadar zorlamasına rağmen çok rahat oynayabiliyordum)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Diskteki 17 adet bulduğunuz BAD Sektör olan bölüme kurmaya çalışıyor olabilir Steam bu yüzden hata alıyorsunuz muhtemelen. BAD Sektör hatası onarımı biraz zahmetli iştir ve herkes yapamayabilir ama yinede nasıl yapıldığını öğrenmek isterseniz bir anlatım linki bırakıyorum aşağıya fikir sahibi olursunuz ve isterseniz denersiniz.

BAD Sektör Onarım Anlatımı

KS

Batuhan Topaloglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Teşekkürler 15 tatilde bakıcam şimdilik ssd ye yükleyecem inş yine bi hata olmaz :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri