- Tepki
- 4
Beyler şimdi önceden csgo çok fazla donuyordu (kasma değil bildiğiniz bilgisayar kitleniyordu) normalde +250 fps almama rağmen kitleniyordu oynatmıyordu oyun. İnternetten araştırdım adamların dediklerinin hepsini uyguladım olmadı şimdi aşırı derecede artmıştı baktım olmayacak bende oyunu silip tekrar yükleyim dedim. Şimdi de yüklemiyor ilk 7.6gb fln yükleme yapıyor sorunusuz şekilde sonradan bir yükleme daha yapıyor.O yüklemenin son saniyelerinde
Counter-Strike: Global Offensive güncellenirken bir hata oluştu (disk okuma hatası):
D:\Steam\steamapps\downloading\730\csgo\pak01_005.vpk
bu hatayı veriyor ne yapmam lazım?
İnternette HD Tune Pro ile Error Scam tarattır felan diyorlardı indirdim tarattırdım
17 tane kırmızı nokta var damaged blocks 3.3% gösteriyor
( Bu donma/kitlenmeyi sadece csgo da yaşıyorum gta5de bile ortanın biraz üstünde ayarlarla 80 fpsle rahatlıkla oynayabiliyorum hatta cities skylines ı bile bilgisayarı o kadar zorlamasına rağmen çok rahat oynayabiliyordum)
Counter-Strike: Global Offensive güncellenirken bir hata oluştu (disk okuma hatası):
D:\Steam\steamapps\downloading\730\csgo\pak01_005.vpk
bu hatayı veriyor ne yapmam lazım?
İnternette HD Tune Pro ile Error Scam tarattır felan diyorlardı indirdim tarattırdım
17 tane kırmızı nokta var damaged blocks 3.3% gösteriyor
( Bu donma/kitlenmeyi sadece csgo da yaşıyorum gta5de bile ortanın biraz üstünde ayarlarla 80 fpsle rahatlıkla oynayabiliyorum hatta cities skylines ı bile bilgisayarı o kadar zorlamasına rağmen çok rahat oynayabiliyordum)