sistemim zayıf bir sistem ama bundan 2-3 ay öncesine kadar adam görünce 70-80 fpslerde smoke içinde 40-50 fpslerde oynayabiliyordum oyunu. ama şimdi smoke içi 10 adam görünce 30lara kadar düşüyor.
bütün ayarlar low 1024x768 4:3
başlatma seçenekleri -high -nojoy -mat_queue_mode 2 -threads 4 -d3d9ex1 -novid -tickrate 128 -mat_disable_fancy_blending 1 -mat_specular 0 (pek bilgim yok öneriler üzerine yazmıştım başlatma seçeneklerini)
sizce nelerden kaynaklıdır ? düşük fps alacağımı biliyorum ama bu kadarda düşmemeli diye düşünüyorum çünkü işlemci bazlı bir oyun ve işlemcimde okadar rezalet çöp bir işlemci değil. oynanmayacak bir hal alıyor yardımlarınızı bekliyorum
+ekran kartı oc yapılı
+cpu ortalama olması gereken sıcaklıklarda
i5-3470
asus gt 630
abidik gubidik 1333 mhz ram
350 w psu
bütün ayarlar low 1024x768 4:3
başlatma seçenekleri -high -nojoy -mat_queue_mode 2 -threads 4 -d3d9ex1 -novid -tickrate 128 -mat_disable_fancy_blending 1 -mat_specular 0 (pek bilgim yok öneriler üzerine yazmıştım başlatma seçeneklerini)
sizce nelerden kaynaklıdır ? düşük fps alacağımı biliyorum ama bu kadarda düşmemeli diye düşünüyorum çünkü işlemci bazlı bir oyun ve işlemcimde okadar rezalet çöp bir işlemci değil. oynanmayacak bir hal alıyor yardımlarınızı bekliyorum

+ekran kartı oc yapılı
+cpu ortalama olması gereken sıcaklıklarda
i5-3470
asus gt 630
abidik gubidik 1333 mhz ram
350 w psu