CS:GO Kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huseyin1994

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hpdb0001nt laptopla csgoda kasma sorunu yasıyorum bu sorun internetten dolayı mı ınternet hızım 1mgbt

OmerIron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: csgo

cs go sunucularından kaynaklı olabiliyor. ping yok internet hızı ve pc iyi ama yine de lag giriyor bazen.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bir darboğaz ile karşı karşıyayız. Ekran kartınız çok fazla ısınıyor. İlk olarak bir soğutma ile sisteminizi destekleyin. Daha sonra ekran kartı driverlarınızı DDU ile kaldırıp yeniden kurun. Sonra sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin

KS

huseyin1994

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bu sorun sunucu kaynaklı olamaz mı  cs go oyuncularının nerdeyse yuzde 80 i bu sorunu yasıyor sizdede aynı sorun oldu mu

çünkü oyunda fps 25 30 lardan biranda 2 ye 3  e düşüyor 10 saniye sonra düzeliyor ara ara fps drop alıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben sorunu bilmiyorum okumadım Enes yardım etmiş size buraya kadar. Ben sadece son sorunuza cevap verdim. Bir okuyayım sorunuzu başka bir şey varsa söyleyeceğim yazarım.

Sorunu okudum ve attığınız videoya baktım. Ekran kartınız o videoda ciddi darboğaza uğruyor ve işlemciniz ise yetersiz geliyor 100% yük altında ama bu değerler doğru değerler olarak kabul edilmez. Oyun içinden oynarken video atın menüden değil. Ayrıca işlemci ısınız yok listede onuda açın MSI AF ayarlarından.

KS

huseyin1994

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam sürücüyü güncelleştirdim sorun düzeldi ama şarja takınca oyun kasmaya başlıyor bunun nedeni nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri