CSGO için yardm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Resul Aykan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
CSGO da 2-3 gündür aşağıdaki sorunu yaşıyorum.
Oyunda 200-250 fps almama rağmen oyun ağır ilerliyor önceden böyle bir sorun yoktu.
Ekran kartının ayarlarını sıfırladım (Asus Rog Strix RX 570 8gb)
CSGO ayarlarını sıfrladım.
Fakat sorun çözülmedi ayrıca gözüme takılan birşey oldu.
Aygıt yöneticisinde Mönitörler kısmında 2 adet Genel PnP mönitor vardı fakat şuan bir tane 
bilen bir arkadaş varmı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
CSGO hakkında pek bilgim yok ama bahsettiğiniz sorun sadece bir oyuna özelse o oyun odağında bir sorun vardır. Kaldır ve tekrar kur işlemi yapabilirsiniz ama öncelikle test etmenizi diğer oyunlarda ve sonra yazmanızı istiyorum. Birde tüm bileşen listenizi yazarsanız daha iyi olur.

KS

Resul Aykan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Resul Aykan' Alıntı:
CSGO da 2-3 gündür aşağıdaki sorunu yaşıyorum.
Oyunda 200-250 fps almama rağmen oyun ağır ilerliyor önceden böyle bir sorun yoktu.
Ekran kartının ayarlarını sıfırladım (Asus Rog Strix RX 570 8gb)
CSGO ayarlarını sıfrladım.
Fakat sorun çözülmedi ayrıca gözüme takılan birşey oldu.
Aygıt yöneticisinde Mönitörler kısmında 2 adet Genel PnP mönitor vardı fakat şuan bir tane 
bilen bir arkadaş varmı ?

GTA 5 ve Minecraftta herhangi bir sorun yok csgoda yüksek fps almama rağmen sayaçlar 200-250 fps gostermesıne ragmen sankı 30 fps gıbı oyunyorum aynı sey rocket league içinde geçerli
ekran kartının yazılımını sıfırladım sorun cozulmedı

Sistemim PCHocası GG-1 Sistem

KS

Resul Aykan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
CSGO hakkında pek bilgim yok ama bahsettiğiniz sorun sadece bir oyuna özelse o oyun odağında bir sorun vardır. Kaldır ve tekrar kur işlemi yapabilirsiniz ama öncelikle test etmenizi diğer oyunlarda ve sonra yazmanızı istiyorum. Birde tüm bileşen listenizi yazarsanız daha iyi olur.

Öncelikle sistem PCHOCASI GG-1 sistemidir videodakinin aynısı
GTA ve Minecraft ta denedim herhangi bir sorun yokken rocket league ve CSGO da böyle başkada oyun oynamıyorum zaten

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Monitörünüz nedir? Oyunlarda minitörünüzdeki FreeSync ayarını ve AMD yazılımından FreeSync ayarını açıp deneyin. İşe yaramaz ise kapatıp deneyin.

KS

Resul Aykan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Monitörünüz nedir? Oyunlarda minitörünüzdeki FreeSync ayarını ve AMD yazılımından FreeSync ayarını açıp deneyin. İşe yaramaz ise kapatıp deneyin.

FreeSync ile ilgili oldugunu dusunmuyorum cunku hem monıtorumun freesync desteği yok hemde öncede böyle herhangii bir sorunum yoktu monıtorum 24' 60hertz bir televizyon

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
O halde oyun kaynaklı yada sürücü kaynaklı sorununuz var. AMD sürücünüzü DDU yazılımı ile bilgisayarı Güvenli modda başlatıp kaldırıp tek sistemi normal başlattığınızda güncel sürücünüzü kurun ve sistemi yeniden başlatıp öyle deneyin. İşe yaramaz ise oyun odaklı veya net odaklı bir sorun olabilir. Benim başka tavsiyem yok.

KS

Resul Aykan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Resul Aykan' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
O halde oyun kaynaklı yada sürücü kaynaklı sorununuz var. AMD sürücünüzü DDU yazılımı ile bilgisayarı Güvenli modda başlatıp kaldırıp tek sistemi normal başlattığınızda güncel sürücünüzü kurun ve sistemi yeniden başlatıp öyle deneyin. İşe yaramaz ise oyun odaklı veya net odaklı bir sorun olabilir. Benim başka tavsiyem yok.

Teşekkürler deneyeceğim Rocket League nin sorununu çözdüm csgo da  büyük ihtimalle oyun kaynaklı birşey

ugur.gozaydin' Alıntı:

Herhangi bir videosu varmı buna benzer yanlış birşey yapmak istemem

Sorun oyun kaynaklı da değil fakat birşey gözüme çarptı Radeon ayarlarında GPU ölçekleme kapalıyken monitörün hertz ayarlarına baktıgımda 1024 768  60 hertz olabiliyor fakat GPU ölçeklemeyi açtığımda 1024 768 max 30 hertz oluyor ve GPU ölçekleme kapalıyken oyuna giremiyorum bu konuda bir bilginiz varmı?
edit: oyuna girebiliyorum ekran siyah olarak geliyor

KS

Resul Aykan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Resul Aykan' Alıntı:
Resul Aykan' Alıntı:
Teşekkürler deneyeceğim Rocket League nin sorununu çözdüm csgo da  büyük ihtimalle oyun kaynaklı birşey

Herhangi bir videosu varmı buna benzer yanlış birşey yapmak istemem

Sorun oyun kaynaklı da değil fakat birşey gözüme çarptı Radeon ayarlarında GPU ölçekleme kapalıyken monitörün hertz ayarlarına baktıgımda 1024 768  60 hertz olabiliyor fakat GPU ölçeklemeyi açtığımda 1024 768 max 30 hertz oluyor ve GPU ölçekleme kapalıyken oyuna giremiyorum bu konuda bir bilginiz varmı?
edit: oyuna girebiliyorum ekran siyah olarak geliyor

sorun csgonun başlatma seçeneklerinden kaynaklıymış 60 hz monıtorunuz varsa -freq 60 olarka yazın ben 75 yazmıstım oyuzden oyle olmus konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri