cs go oynarken bir sıkıntı yok bende fullscreen ama kayıt alırken böyle oluyor sorunu bilen varmı (amd)
Son düzenleme:
cs go oynarken bir sıkıntı yok bende fullscreen ama kayıt alırken böyle oluyor sorunu bilen varmı (amd)
![]()
4:3 mü kullanıyorsunuz ?cs go oynarken bir sıkıntı yok bende fullscreen ama kayıt alırken böyle oluyor sorunu bilen varmı (amd)
![]()
evet benim ekranımda 4.3 zaten ama kayıt da böyle oluyor4:3 mü kullanıyorsunuz ?
Kayıt çözünürlüğünü de 4:3 yapmanız gerekiyor. Yoksa 16:9 veya masaüstü çözünürlüğünüz ne ise öyle kayıt alır.evet benim ekranımda 4.3 zaten ama kayıt da böyle oluyor
cözdünüz mü ? Cözdüyseniz nasıl yaptıgınızı acıklarsanız sevinirimevet benim ekranımda 4.3 zaten ama kayıt da böyle oluyor
öyle bir seçenek yok malesefKayıt çözünürlüğünü de 4:3 yapmanız gerekiyor. Yoksa 16:9 veya masaüstü çözünürlüğünüz ne ise öyle kayıt alır.
çözemedim hocam yardım için sağolcözdünüz mü ? Cözdüyseniz nasıl yaptıgınızı acıklarsanız sevinirim
evet haklısın orda var ben 5dk öncesi anlık kayıt ve normal kayıt için söyledim amd programındaobs gibi kayıt programlarda olması lazım