- Tepki
- 2,986
Yaw imkanı yok ya 0 vergi imkansııız nasıl oluyor o alırkende vergi ödemiyorsunBilmiyorum ama sen güven bana sıfır vergili geliyor.
Yaw imkanı yok ya 0 vergi imkansııız nasıl oluyor o alırkende vergi ödemiyorsunBilmiyorum ama sen güven bana sıfır vergili geliyor.
Madem inanmıyorsun bana gelmesini bekleYaw imkanı yok ya 0 vergi imkansııız nasıl oluyor o alırkende vergi ödemiyorsun
Güzel olmuş he rozetlerTamam uzmanlar kavga etmeyin
Forum tarihinin en derin kavgalarından biri, Uzmanların kavgası.Tamam uzmanlar kavga etmeyin
Markasini bil degistirelimGüzel olmuş he rozetlerama bende niye tüplü monitör var anlamadım.
Saolasın şimdi en kaliteli switch lerden olan akko v3 pro mu ne ondan alacağım. Şu konuya bir de sen bak hatta.Forum tarihinin en derin kavgalarından biri, Uzmanların kavgası.
Forum Belgeselleri 1. Bölüm (!)
Kavga etmiyoruz ya tartışıyoruz.
@Lory hayırlı olsun o zaman![]()
HP diyorum.Markasini bil degistirelimd
Ben trtnin getirdiği ilk tüplü televizyonlardan diyorumMarkasini bil degistirelimd
Thoc ve sessizlik olarak v3 pro en iyilerindendir.Saolasın şimdi en kaliteli switch lerden olan akko v3 pro mu ne ondan alacağım. Şu konuya bir de sen bak hatta.
Akko Switch önerisi
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BM9L9C5T?ref_=cm_sw_r_apan_dp_4YCAY6GKW2DHR6SMR1TB_1 Evet güzel bir indirim yakaladım. Gmk67 me yakışacak tok sesli ve hissiyatı güzel olan bir Switch lazım.www.technopat.net
HP diyorum.
Üstelik 30 tane yedeğim olacak.Thoc ve sessizlik olarak v3 pro en iyilerindendir.
Üstelik 30 tane yedeğim olacak.
YanlisSaolasın şimdi en kaliteli switch lerden olan akko v3 pro mu ne ondan alacağım. Şu konuya bir de sen bak hatta.
Akko Switch önerisi
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BM9L9C5T?ref_=cm_sw_r_apan_dp_4YCAY6GKW2DHR6SMR1TB_1 Evet güzel bir indirim yakaladım. Gmk67 me yakışacak tok sesli ve hissiyatı güzel olan bir Switch lazım.www.technopat.net
HP diyorum.
Dell.Yanlis
valla hayır dememİstediğin yerden alabilirsin. Ben önerebilirim istersen. Mesela kasa mı whatgeek den indirim kodu ile 36 dolara aldım. Kartınızın yurt dışı alışverişi açıksa otomatik TL yi dolara çeviriyor karttan. Şimdi aliexpresten gateron yellow milky pro alacağım. Keycaps e daha karar vermedim yukarıda linkini attığım en ucuz keycapslerden biri ama.ben harflerden ışık gözüksün istiyorum o yüzden hala araştırıyorum onu. Kasa indirimi bitmesin diye hemen aldım switch ve keycapsler yakında yani. Toplaması da çok zevkli evet. Hemde alacağın klavyeye göre daha kaliteli ve daha güzel oluyor.
Bütçen nedir önerelim hocam güzel bir kasa switch keycapsvalla hayır demem
valla hayır demem
Pbt değil doubleshot pbt
24WG24 indirim kodu ile 1000tl ye bunu aldın.
Amazon Prime alıp 800 TL ye bunları aldın.
Keycaps leri aliexpresten araştırıp sevdiğini alabilirsin. En ucuz ve güzel tuşlar bunlar pbt olmasına özellikle dikkat etmelisin. Neyse bunlar 250 ye geliyor ve klavyeniz 2k ya tamamlanıyor.![]()
PBT Keycaps XDA profil kişiselleştirilmiş İngilizce/rusça anahtar kap kiraz MX 104 için boya süblimasyon/87/61 mekanik klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
O zaman yukardaki gibi alın.2000-2500 olabılır ya sanırım
Çift katman pbt oluyor dimi? Bu iyi birşey.Pbt değil doubleshot pbt
Bütçenizi keycaps lere kullanabilirsiniz.2000-2500 olabılır ya sanırım