- Tepki
- 36
Aşağıda ayarlar ve benchmark sonucum mevcut. Sizce az değilmi?
Rx 6600M ryzen 7 5800h
16gb ram
Rx 6600M ryzen 7 5800h
16gb ram
Birde Dizüstü bilgisayar herhalde normal gibi.Bu oyunda optimizasyon sıkıntısı vardı , birde yüksek ayarlarda bence iyi sayılır.
O zaman normal yaniBirde Dizüstü bilgisayar herhalde normal gibi.
Dizüstü bilgisayarın altında daha serin tutması için soğutucu alabilirsiniz çok büyük etkisi var bende soğutucu açıkken 120 kapalıyken 50 ve altına düşüyor.(Farklı oyun)
Birkaç fps videosu izledim adamlar yüksek de 58-68-72 Fps aralığında alıyorlar.Zaten oyun sorunlu bir oyun o yüzden kesin bir şey söyleyemem ama kesin bir şey söyleyebilirim bende dizüstü kullanıyorum size önerim Dizüstü bilgisayar soğutucusu alın daha iyi olur.Bu fpsleri ultrada almam lazım değilmi
sıcaklıklar nasıl peki gözüküyor sanırım ordaBirkaç fps videosu izledim adamlar yüksek de 58-68-72 Fps aralığında alıyorlar.Zaten oyun sorunlu bir oyun o yüzden kesin bir şey söyleyemem ama kesin bir şey söyleyebilirim bende dizüstü kullanıyorum size önerim Dizüstü bilgisayar soğutucusu alın daha iyi olur.
Bu görüntüleri aldığınızda kaç dakika oynadınız ?sıcaklıklar nasıl peki gözüküyor sanırım orda
Benchmarkı yaptım 1-2 dakika sürdü zaten. Şuan oyum arkaplanda açık 15-20 dakikadırBu görüntüleri aldığınızda kaç dakika oynadınız ?
Bi açıp bakabilir misiniz 20 dk da oyun kaç derecelerde ?Benchmarkı yaptım 1-2 dakika sürdü zaten. Şuan oyum arkaplanda açık 15-20 dakikadır
Bi açıp bakabilir misiniz 20 dk da oyun kaç derecelerde ?
Hocam bence siz bir soğutucu alın derim ben 100 de gördüm zaten Dizüstüler için bu derece artık normal karşılanıyor ama en iyisi diğer arkadaşlara da danışın benim tavsiyem soğutucu almanız yönündedir.Durum böyle.
peki. İyi bir tane bulur alırım.Hocam bence siz bir soğutucu alın derim ben 100 de gördüm zaten Dizüstüler için bu derece artık normal karşılanıyor ama en iyisi diğer arkadaşlara da danışın benim tavsiyem soğutucu almanız yönündedir.
Dediğim gibi Oyun sorunlu bir oyun.Oyun çökme sorunuyla da gündemde galiba. Yeni oyun yazısına tıklayınca çöktü.