Soru Darboğaz Yer Miyim?

frknerennn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar,işlemcim arızalandığı için yeni bir işlemci düşünüyorum.Alacağım işlemci i9-13900K.Kullanmakta olduğum ekran kartım MSI 3060 Gaming X OC 12 GB.Kullanmakta olduğum anakart ise MSI Pro Z-790P.
Yeni alacağım işlemci ile,ekran kartım darboğaz yer mi? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Merhabalar,işlemcim arızalandığı için yeni bir işlemci düşünüyorum.Alacağım işlemci i9-13900K.Kullanmakta olduğum ekran kartım MSI 3060 Gaming X OC 12 GB.Kullanmakta olduğum anakart ise MSI Pro Z-790P.
Yeni alacağım işlemci ile,ekran kartım darboğaz yer mi? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
hayır olmaz bide islemci sogutucu nedir

KS

frknerennn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
2K Çözünürlükte Kullanacağım Oyun Vs İçin Darboğaz yapmaz değil mi? Darboğaz testinde ikisini karşılaştırmaya aldığım zaman %70'lerde çıkmakta.İşlemciden performans almamaktayım

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
İşlemcin tam gücünü kullanamaz kartın yetersiz kalır ama ekran kartı darboğazı kadar da performans kaybın olmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri