Hocam ben 11400f ile memnunum ses sorunu yok, soğutma değerleri olarak bosta 37-42 yükte 60-70 arası takılıyor o da maximum yani oyun çok yüksek değilse 55-60 falan oluyor. Renkleri tatlı olduğu için tercih ettim, id cooling ve arctics serisi de çok başarılı ama görüntü olarak dark freezer daha güzel bana kalırsa.
Merhaba hocam, şuan fiyatı en ucuz 550₺ bu fiyata alınabilir mi ? İD coolıng se 224- xt öneriliyor çoğu yerde oda minimum 700 gibi bir fiyata denk geliyor. Fiyat farkına göre hangisini tercih etmeliyim ?F/P oranı iyi bir üründür. Ben kullanmıyorum ama ürün iyi olmasa genelde önerdiğim ürünler arasında olmazdı. Tabi ki benim öneri listemde genelde F/P oranı iyi ama ucuz ürünler arasında geliyor. Yoksa tabi ARCTIC ve ID COOLING gibi markaların biraz daha fiyatı yüksek ürünlerini alabilecek bir kullanıcıya DARK FREEZER önermem.
Kendi konunuzu açmadan tek seferlik yorum yapıyorum.Merhaba hocam, şuan fiyatı en ucuz 550₺ bu fiyata alınabilir mi ? İD coolıng se 224- xt öneriliyor çoğu yerde oda minimum 700 gibi bir fiyata denk geliyor. Fiyat farkına göre hangisini tercih etmeliyim ?
Hocam birde performax perfan 120 modelinin ıd coolıng 224 xt ile birebir aynı olduğunu söylüyorlar bu konu hakkında bilginiz var mı ? Performax ise 490₺ minimum.
Şimdiden teşekkür ediyorum, saygılar.
Teşekkür ediyorum, sağ olunKendi konunuzu açmadan tek seferlik yorum yapıyorum.
ARCTIC ve ID COOLING markalarını genel olarak F/P oranı yüksek ürünler oldukları için öneriyorum. DARK markasını da uygun fiyatlı iyi performansı olduğu için ve en azından biraz daha iyi bir yan marka olduğu için öneriyorum. SE-224-XT yerine SE-214-XT alınabilir 500-600 TL arasına ki arada çok üst seviye farklar yok zaten. SE-914-XT ürünü de tercih edilebilir 700 TL fiyatlara sağlam soğutucudur. Ayrıca ARCTIC DUO modeline alternatif SE-225-XT - 929 TL ürünü tercih edilebilir oda sağlam bir soğutucudur.
Performax, Snowman vb. ürünleri ben önermiyorum. Almayın demem o karar sizin ama benim önerdiğim ürünler farklı.