- Tepki
- 5
Amd ryzen 5 5600 ve palit rtx3060 dual 12gb lı sistem alıcam bu güç kaynağı yeterli olurmu
Asus tuf gaming gt301 ve asus tuf gaming 650B 650w 80+bronze güç kaynağı bundan dağa iyimidir.Değilse sizin önerebileceğiniz bir güç kaynağı varmı.Yeterli olur. Ama ilerde daha iyi bir psu ya geçmeni tavsiye ederim.
Yada bütçen varsa kasa ve güç kaynağını ayrı alman daha iyi olur.
Yardımınız için teşekkürler bütçem yettiğinde bunu alamayı düşünüyorum ancak daha önce güç kaynağı montajı yapmadım montajlaması zormuKasa olarak o gt301 güzeldir ama tam mesh istiyorsanız msi mag force serilerini öneririm. Güç kaynağı evet güzel, fena değil ama aynı özelliklere daha uygun fiyata bunu önerebilirim.
https://www.amazon.com.tr/CORSAIR-P...ocphy=1012782&hvtargid=pla-1047476795665&th=1
Bizzat kendim bir üst modeli olan 750 watt kullanıyorum sistemimde hem çok sessiz hemde beyaz olması görsel açıdan daha iyi duruyor.
Hayır çok basit bir işlem. Kasanın arkasında güç kaynağını tutan 4 adet vida olur. Yıldız tornavida ile çok rahat bir şekilde montaj yapabilirsiniz.Yardımınız için teşekkürler bütçem yettiğinde bunu alamayı düşünüyorum ancak daha önce güç kaynağı montajı yapmadım montajlaması zormu
Pollux un şimdilik yeterli olduğu söylemiştiniz şimdilik onunla yetinirsem kaç yıl bir sorun olmadan kullanabilirim şuanki bütçemle hemen sizin önerdiğiniz güç kaynağını alma gibi bir imkanım yok.Yeterli olur. Ama ilerde daha iyi bir psu ya geçmeni tavsiye ederim.
Yada bütçen varsa kasa ve güç kaynağını ayrı alman daha iyi olur.
Yardımlarınız için teşekkürler.Belli bir süre veremem şu kadar yıl götürür vs diye, ben bütçeniz varsa diye öneri yapmak istedim. Normalde güç kaynağı ile birlikte kasa tercih etmek çok sağlıklı bir fikir değil. Ama imkanlarınız bu doğrultuda madem, akım korumalı bir priz ile kullanmanızı tavsiye ederim.
psu yeterli olur ama almanızı önermem PSU bütcenizi kısıtlamamanız gereken tek yerAmd ryzen 5 5600 ve palit rtx3060 dual 12gb lı sistem alıcam bu güç kaynağı yeterli olurmu
Anlıyorum hazır sistem aldığımdan dolayı seçeneklerim sınırlı Asus tuf gaming gt301 kasa ve asus tuf gaming 650B 650w 80+bronze iyimidirpsu yeterli olur ama almanızı önermem PSU bütcenizi kısıtlamamanız gereken tek yer
Yeterli olur. Ama riske atmaya gerek yok kalitesiz
asusAnlıyorum hazır sistem aldığımdan dolayı seçeneklerim sınırlı Asus tuf gaming gt301 kasa ve asus tuf gaming 650B 650w 80+bronze iyimidir
Ekli dosyayı görüntüle 19496
Seçeneklerim arasında bunlar bulunuyor sizce bu sistem için hangisi uygundur.
Asus 650B yeterlimidir yoksa 750G olanımı almalıyım
yeterlidir bütce cıkarsa 750g yapmanızı öneririm sonradan yükseltme yaparsanız psu yükseltmeye gerek kalmayacaktırAsus 650B yeterlimidir yoksa 750G olanımı almalıyım
Yardımlarınız için teşekkürler şu anlık ileride yükseltme yapmak gibi bir planım yok o nedenle 650b versiyonunu almayı düşünüyorum bütçem için dağa uygunyeterlidir bütce cıkarsa 750g yapmanızı öneririm sonradan yükseltme yaparsanız psu yükseltmeye gerek kalmayacaktır