Soru Darkflash Pollux 650W 80+Bronze Mesh Kasanın Güç Kaynağı Iyimidir?

eyüpcan yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Amd ryzen 5 5600 ve palit rtx3060 dual 12gb lı sistem alıcam bu güç kaynağı yeterli olurmu

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Yeterli olur. Ama ilerde daha iyi bir psu ya geçmeni tavsiye ederim.
Yada bütçen varsa kasa ve güç kaynağını ayrı alman daha iyi olur.

KS

eyüpcan yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Asus tuf gaming gt301 ve asus tuf gaming 650B 650w 80+bronze güç kaynağı bundan dağa iyimidir.Değilse sizin önerebileceğiniz bir güç kaynağı varmı.

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Kasa olarak o gt301 güzeldir ama tam mesh istiyorsanız msi mag force serilerini öneririm. Güç kaynağı evet güzel, fena değil ama aynı özelliklere daha uygun fiyata bunu önerebilirim.

https://www.amazon.com.tr/CORSAIR-P...ocphy=1012782&hvtargid=pla-1047476795665&th=1

Bizzat kendim bir üst modeli olan 750 watt kullanıyorum sistemimde hem çok sessiz hemde beyaz olması görsel açıdan daha iyi duruyor.

KS

eyüpcan yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Kasa olarak o gt301 güzeldir ama tam mesh istiyorsanız msi mag force serilerini öneririm. Güç kaynağı evet güzel, fena değil ama aynı özelliklere daha uygun fiyata bunu önerebilirim.

https://www.amazon.com.tr/CORSAIR-P...ocphy=1012782&hvtargid=pla-1047476795665&th=1

Bizzat kendim bir üst modeli olan 750 watt kullanıyorum sistemimde hem çok sessiz hemde beyaz olması görsel açıdan daha iyi duruyor.
Yardımınız için teşekkürler bütçem yettiğinde bunu alamayı düşünüyorum ancak daha önce güç kaynağı montajı yapmadım montajlaması zormu

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Yardımınız için teşekkürler bütçem yettiğinde bunu alamayı düşünüyorum ancak daha önce güç kaynağı montajı yapmadım montajlaması zormu
Hayır çok basit bir işlem. Kasanın arkasında güç kaynağını tutan 4 adet vida olur. Yıldız tornavida ile çok rahat bir şekilde montaj yapabilirsiniz.

KS

eyüpcan yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Pollux un şimdilik yeterli olduğu söylemiştiniz şimdilik onunla yetinirsem kaç yıl bir sorun olmadan kullanabilirim şuanki bütçemle hemen sizin önerdiğiniz güç kaynağını alma gibi bir imkanım yok.

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Belli bir süre veremem şu kadar yıl götürür vs diye, ben bütçeniz varsa diye öneri yapmak istedim. Normalde güç kaynağı ile birlikte kasa tercih etmek çok sağlıklı bir fikir değil. Ama imkanlarınız bu doğrultuda madem, akım korumalı bir priz ile kullanmanızı tavsiye ederim.

KS

eyüpcan yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Belli bir süre veremem şu kadar yıl götürür vs diye, ben bütçeniz varsa diye öneri yapmak istedim. Normalde güç kaynağı ile birlikte kasa tercih etmek çok sağlıklı bir fikir değil. Ama imkanlarınız bu doğrultuda madem, akım korumalı bir priz ile kullanmanızı tavsiye ederim.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Yeterli olur. Ama riske atmaya gerek yok kalitesiz

KS

eyüpcan yalçın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
psu yeterli olur ama almanızı önermem PSU bütcenizi kısıtlamamanız gereken tek yer
Anlıyorum hazır sistem aldığımdan dolayı seçeneklerim sınırlı Asus tuf gaming gt301 kasa ve asus tuf gaming 650B 650w 80+bronze iyimidir

Yeterli olur. Ama riske atmaya gerek yok kalitesiz
Screenshot_20230414-131413_Chrome.jpg

Seçeneklerim arasında bunlar bulunuyor sizce bu sistem için hangisi uygundur.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri