Ddr5 AMD Ryzen7Xxx Serilerinin Sistem Açılma Süreleri Ne Zaman Çözülür ?

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
DDR5 AMD işlemcilerinin sistem açılma hızları ne zaman normale döner.

Benim sistemin bios ekranına gelmesi 6000 mhz profilinde 45 saniye - 5600 mhz de 40 saniye - 4800 mhz de 30 saniye - 3600 mhzde 6 saniye sürüyor.

Bu sıkıntı sizce ne zaman çözülür ?

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
DDR5 AMD işlemcilerinin sistem açılma hızları ne zaman normale döner.

Benim sistemin bios ekranına gelmesi 6000 mhz profilinde 45 saniye - 5600 mhz de 40 saniye - 4800 mhz de 30 saniye - 3600 mhzde 6 saniye sürüyor.

Bu sıkıntı sizce ne zaman çözülür ?
Hocam siz sisteminizi alırken ileriye yönelik update yaparım düşüncesi ile mi aldınız yoksa almışken alabildiğimin en iyisini alayım bi daha update ile uğraşmam düşüncesi ile mi aldınız

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Anakartın BIOS güncel mi?
Eğer güncelse sonraki güncellemeleri bekleyecek gibisiniz. MSI yardım merkezine ticket (bilet) oluşturabilirsiniz.

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Hocam siz sisteminizi alırken ileriye yönelik update yaparım düşüncesi ile mi aldınız yoksa almışken alabildiğimin en iyisini alayım bi daha update ile uğraşmam düşüncesi ile mi aldınız
Dostum ben ne yaptığımı bilmiyorum valla.

Sistem ilk topladığımla şimdiki halinin arasında aşırı fark var.

Devamlı güncelliyorum.

Anakartın BIOS güncel mi?
Eğer güncelse sonraki güncellemeleri bekleyecek gibisiniz. MSI yardım merkezine ticket (bilet) oluşturabilirsiniz.
Aynen deneyeceğim. 6000 mhzde 4 slot çalışmıyor çünkü. Mavi ekran veriyor devamlı.

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Okudum dostum o konuyu. Bios son sürüm. 6000 mhz ye çıkardığım an sistem gümlüyor. 2 gündür sisteme 4 slot ramle çalıştırmayı deniyorum. Sorun yaşıyorum. dün bir kit aldım onu iade ettim. Bugün bir arkadaştan ödünç ram aldım çalışacak mı diye. Bana mısın demiyor. 5600 mhz üstüne çıktığım an sistem sapıtıyor.

Aşırı saçma ya. Anakarta 4 slot koy. 4 slotu istediğin gibi kullanama. Ddr4 lü sistemlerin gözünü seveyim.

DAMNED

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam aynı işlemci anakart var bende de gaminggecesinden bundle olarak almıştım. şuan ram arayışındayım :D sadece psu ve ram kaldı. psu fsp 750 gold alıcam. ram konusunda senin bu yazıyı okuyunca muallakta kaldım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri