bu cihaz ve serisi kasa kalitesi ve sogutma olarak nasıl ?
A ahmetusta Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 21 May 2023 Mesajlar 7 Tepki 3 21 May 2023 #1 bu cihaz ve serisi kasa kalitesi ve sogutma olarak nasıl ?
AkiltosBey Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 21 Nis 2023 Mesajlar 396 Tepki 84 21 May 2023 #2 Alınmaz asla lenovo ideapad alın bütçenize uygun.
Syqex Bilgisayar Uzmanı Bilgisayar Uzmanı Katılım 16 Mar 2022 Mesajlar 14,372 Tepki 5,235 Konum 26 | Eskişehir 21 May 2023 #3 Genelde Dell G15 kullanıcıları pek memnun değildi diye hatırlıyorum. Tam bütçenizi belirtseniz daha iyisi var mı diye baksak güzel olur.
Genelde Dell G15 kullanıcıları pek memnun değildi diye hatırlıyorum. Tam bütçenizi belirtseniz daha iyisi var mı diye baksak güzel olur.
KS A ahmetusta Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 21 May 2023 Mesajlar 7 Tepki 3 23 May 2023 Konu Sahibi #4 Syqex' Alıntı: Genelde Dell G15 kullanıcıları pek memnun değildi diye hatırlıyorum. Tam bütçenizi belirtseniz daha iyisi var mı diye baksak güzel olur. Genişletmek için tıkla ... masa üstü almaya karar verdim. yeni konu açtım ona bakar mısın.
Syqex' Alıntı: Genelde Dell G15 kullanıcıları pek memnun değildi diye hatırlıyorum. Tam bütçenizi belirtseniz daha iyisi var mı diye baksak güzel olur. Genişletmek için tıkla ... masa üstü almaya karar verdim. yeni konu açtım ona bakar mısın.