Dertleşelim mi?

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam siz altın seri rakıyı getirin ben size 2 kilo roka 3 göbek marul alırım :D Fiyatları görünce besleme çekeceğiz günaha yönelip sevaba giricez tövbe tövbe:)

Yok hocam ben trakya yaş üzümden vazgeçmem. Ben yılbaşında zamlar gelmeden bir gün önce 8 tane almıştım :) şu an bir tane kaldı :) :) fiyatları önümüzdeki ay takibe alacam :) :)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Yok hocam ben trakya yaş üzümden vazgeçmem. Ben yılbaşında zamlar gelmeden bir gün önce 8 tane almıştım :) şu an bir tane kaldı :) :) fiyatları önümüzdeki ay takibe alacam :) :)
Yaş üzüm de olur ilk bardaktan sonra tatlar zaten benziyor birbirine sizi mı kıracağım :D
Bı balığa alışamadım onun yerine et tercih ediyorum daha uğraşsız geliyor :)

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Yaş üzüm de olur ilk bardaktan sonra tatlar zaten benziyor birbirine sizi mı kıracağım :D
Bı balığa alışamadım onun yerine et tercih ediyorum daha uğraşsız geliyor :)

Hocam et olur balık olur , hiç sıkıntı değil. Palamut sezonu açılınca bi tadalım dedik.

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Hocam ben rte den başkasının bu ülkeyi bağımsız ilerletebileceğini sanmıyorum pek. Silah üreteceklerini sanmıyorum , ekonomi ne kadar iyiye dönerse dönsün. Bizden biri çıksa ne güzel olur. Küçükken cumhur başkanı olmak istiyordum :D . Şuan aday olabileceklerden bir şey beklemiyorum.
Yaş sınırı var

KS

PoizDev!

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Herkesin böyle bir konuya ihtiyacı vardı sanırım bununla birlikte 127 mesaj gönderilmiş : D

KS

PoizDev!

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Rakı balık yapalım dedik. Rakı vardı hadi balığın fiyatını geçtim.

5 limon
Marul
Roko
4 adet mor soğan

45 tl yahu 45 tl.. Ot bu ya ot ot..
Oha hocam oldu mu o kadar. Daha çok merak ettiğim şey rakı ne kadardı çok rakı içen biri değilim de en son bi tane viskiye 280 lira bayıldığımdan beri alkol fiyatı takip ediyorum NDKAKDMKAD

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Oha hocam oldu mu o kadar. Daha çok merak ettiğim şey rakı ne kadardı çok rakı içen biri değilim de en son bi tane viskiye 280 lira bayıldığımdan beri alkol fiyatı takip ediyorum NDKAKDMKAD
15 yaşında ne rakısı viskisi hocam :D . Derdiniz neydi?

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Kardeş futbola ilgin varmış herhalde herhangi bir kulüpte oynuyormusun @EnesI

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri