Kapıdan çıktığım an 50 TL gidiyor dersem ironi yapmış olmam. X kişisi arıyor hadi toplanalım tamam diyorum(doğdu güneşim

) hazırlanayım. Gün boyu sigara içilecek o yüzden gidip 30 TL'ye sigaramı alıyorum. Havalar sıcak yanına bir de soğuk içecek diyelim 10 TL. E bide bunun ulaşımı var oraya da 7+7 TL verdim, oldu bana 54 TL. Zaten Starbucksta kasadaki arkadaşlar artık alıştı benim ekibi görünce az buzlu sütlü filtre kahve veriyorlar direkt 21 TL. Çevremde benim dışımda tüm arkadaşlarımın durumu iyi olduğundan bide yemek yendi mi Star sonrası min 30 TL. Bu şekilde günlük 105 TL ortalamayı buluyorum, Allahtan borsa morsa işleri var da o sayede bir şeyler yapabiliyorum. Üniversite konusuna gelirsek Uçak mühendisliğine geçmeyi düşünüyorum, e tabi Gamerız

Sağlam sayılabilecek bir makine lazım fiyatlar 15k. Tarikatların beş para etmez yurtlarında kalmak istemiyorsan bir de ilk senen ise özel yurtlar/apartlar da kapıyı 3k dan açıyor. Kısacası sosyal ve sportif olarak hiçbir şey yapamıyorsun. Ha yaparsın ama aylık eve giren maaşınız min 15k ise. Daha bunun tatiliydi, fitnessıydı, sevgilisiydi, alkolüydü. Kısacası artık paran yoksa zorunlu asosyal oluyorsun