Destech Ve Teknosa Dolandırıcılık(Güncel)

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
hocam bugün yakınımdaki teknosaya götürdüm ve cihazı teslim ettim teknosadan destech e gönderilecekmiş fakat cok uzun sürer dediler gönderileli 1ay olan cihaz var hala haber olmadığını söylediler umarım öyle olmaz

telefon31

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hocam bugün yakınımdaki teknosaya götürdüm ve cihazı teslim ettim teknosadan destech e gönderilecekmiş fakat cok uzun sürer dediler gönderileli 1ay olan cihaz var hala haber olmadığını söylediler umarım öyle olmaz
İnşallah sen hangi telefonla yazıyorsun

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
tekrar merhaba arkadaşlar telefgon servisten geldi herhangi bi sorun olmadığı yazılmış yani olmama gibi bi imkanı yok gece çekimi okadar rezalet ki honor hot 20 5k lık telefon ve redmi9t 5k lık telefon olmalarına rağmen daha iyi hem çok karanlık çekiyor hem renklerinde sorun var bide ufak bi titreşim var gerçekten b*k gibi ve dediğim gibi anlaşılmama gibi bi imkanıda yok akşama doğru thh ye başvuru yapıcağım ve şikayet var a yazacağım bu durumu

des tech iletişimden bidaha ne bişey alın nede aldırın derim

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
bişey daha farkettim servisteyken çektikleri fotoğraflar duruyor çekilen fotoğraflar gündüz servisin içinde hızlıca çekilmiş fotoğraflar sorun videoda fakat adamlar fotoğraf çekmiş toplamda 2 adet var yani nasıl bi saçmalık gece çekiminde sorun var diyoruz (video) adamlar gündüz servisin içinde saçpa sapan 2 3 fotoğrafla kontrol ediyorlar gerçekten dencek bişey yok

telefon31

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
bişey daha farkettim servisteyken çektikleri fotoğraflar duruyor çekilen fotoğraflar gündüz servisin içinde hızlıca çekilmiş fotoğraflar sorun videoda fakat adamlar fotoğraf çekmiş toplamda 2 adet var yani nasıl bi saçmalık gece çekiminde sorun var diyoruz (video) adamlar gündüz servisin içinde saçpa sapan 2 3 fotoğrafla kontrol ediyorlar gerçekten dencek bişey yok
İade edebilirseniz ettin

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
hocam yine servisten geldi değişen birşey yok hatta geçen çektikleri fotoğrafıda silmişler ben nolur nolmaz diye pc ye atmıştım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri