- Konu Sahibi
hocam bugün yakınımdaki teknosaya götürdüm ve cihazı teslim ettim teknosadan destech e gönderilecekmiş fakat cok uzun sürer dediler gönderileli 1ay olan cihaz var hala haber olmadığını söylediler umarım öyle olmaz
İnşallah sen hangi telefonla yazıyorsunhocam bugün yakınımdaki teknosaya götürdüm ve cihazı teslim ettim teknosadan destech e gönderilecekmiş fakat cok uzun sürer dediler gönderileli 1ay olan cihaz var hala haber olmadığını söylediler umarım öyle olmaz
lg g6(eski tel) ve pcİnşallah sen hangi telefonla yazıyorsun
İade edebilirseniz ettinbişey daha farkettim servisteyken çektikleri fotoğraflar duruyor çekilen fotoğraflar gündüz servisin içinde hızlıca çekilmiş fotoğraflar sorun videoda fakat adamlar fotoğraf çekmiş toplamda 2 adet var yani nasıl bi saçmalık gece çekiminde sorun var diyoruz (video) adamlar gündüz servisin içinde saçpa sapan 2 3 fotoğrafla kontrol ediyorlar gerçekten dencek bişey yok
hocam telefonu 16k ya aldım fiyatı arttı şimdi iade etsem ne alıcağım ve iade için 15 günü geçmemiş olması lazım diye biliyorumİade edebilirseniz ettin
Gectimi 15guni bekihocam telefonu 16k ya aldım fiyatı arttı şimdi iade etsem ne alıcağım ve iade için 15 günü geçmemiş olması lazım diye biliyorum
evetGectimi 15guni beki
O zaman sat
hocam 16k ya 3 4 hafta önce aldım şidmdi satmaya kalksam 13k fln etcek koyar yani valla keşke almasaydımO zaman sat
Yaz belki bisey cikarhocam 16k ya 3 4 hafta önce aldım şidmdi satmaya kalksam 13k fln etcek koyar yani valla keşke almasaydım
hocam thh ye yazsam bi sonuç çıkar mı sizce
hocam şikayet var a yazmak mı daha mantıklı olur thh ye miYaz belki bisey cikar
Sikayet var a yazcinca bisey olmaz thh yaz daha mantikli cunku bakanlikhocam şikayet var a yazmak mı daha mantıklı olur thh ye mi
aga direk thh fotoları silmek nehocam yine servisten geldi değişen birşey yok hatta geçen çektikleri fotoğrafıda silmişler ben nolur nolmaz diye pc ye atmıştım
sadece o fotoğrafı silmişer hocam ama geri dönüşümden buldum yinr bişey çıkar mıaga direk thh fotoları silmek ne
işte kanıt olmasın diye şimdi git thh ye adam gidip olanları anlatsadece o fotoğrafı silmişer hocam ama geri dönüşümden buldum yinr bişey çıkar mı
hocam bu saate kapalı diye biliyorumişte kanıt olmasın diye şimdi git thh ye adam gidip olanları anlat