Soru Dfgt Mi Yoksa V900 Mü?

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
Selam sizce thrustmaster tmx pro hakkında ne dusunuyorsunjz
Özellikleri (tuş ve görünüm farklılığı haricinde) birebir aynı. TMX, Xbox için optimize. T150, PS için optimize. Her ikisi de PC için uygun. Her ikisi de yarı kayış yarı dişli sistemi kullanıyor.

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
Özellikleri (tuş ve görünüm farklılığı haricinde) birebir aynı. TMX, Xbox için optimize. T150, PS için optimize. Her ikisi de PC için uygun. Her ikisi de yarı kayış yarı dişli sistemi kullanıyor.
Yani alınır mı yoksa vitesli g29 mu alayim

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
Fiyat olarak fakat bin tl üstü ödemeyi düşünüyorsanız yaparlar hocam. Ben de kendim yapmayı düşünüyorum.
O civarlar zaten 900 1000 arası mantıklı olur mu diye düşünüyorum parayı denkleyip almaya calısıcam senin fikrin ne @KOCAEFE

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
O civarlar zaten 900 1000 arası mantıklı olur mu diye düşünüyorum parayı denkleyip almaya calısıcam senin fikrin ne @KOCAEFE
Açıkçası vites kalitesini ve sağlamlığını ne ölçüde yapıyorlar bilmiyorum, vites konusunda bilgisi olanlara sormanız daha doğru olur.
Retardar/sinyal/silecek almıştım SimCustomTR instagram adresinden ve kalitesinden de gayet memnunum.

Amazon TR üzerinden de H vites satılıyor USB olarak. Direkt PC takıp çalışıyor. Sanırım 1400 TL civarlarına vardı. Aynı kalitede oluyorsa İnstagramdan almak daha mantıklı ama ben takip etmedim hiç. Ne söylesem yalan olur.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Yt de can sıkıntısıyla dolaşırken şöyle bir video buldum. Arkadaş türkmüş farkettiğimde çok şaşırdım. dfgt yi beltliye çeviriyor. Benim ilgimi çekti o nedenle atıyorum linki yatırım tavsiyesi değildir :)

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
Yt de can sıkıntısıyla dolaşırken şöyle bir video buldum. Arkadaş türkmüş farkettiğimde çok şaşırdım. dfgt yi beltliye çeviriyor. Benim ilgimi çekti o nedenle atıyorum linki yatırım tavsiyesi değildir :)

Bi bakayım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri