direksyon seti sorunu

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba, benim casper twin turbo 2 hy-824   marka direksyon setim var,

bu set sadece windows xp de çalışıyor ve ben bilgisayarıma xp yüklemek istemiyorum windows 7 kullanıyorum şuanda, bunu windows 7 de çalıştırmanın bir yolu var mı

windows 7 de çalışmamasının sebebi direksyon setinin usb 1.1 desteklemesi ben bu windows 7 deki usb 2.0 ı usb 1.1 e çevirebilir miyim?

yardımlarınızı bekliyorum

KS

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Siz usb 1.1 i usb 2.0 a çevirmek istemiyormusunuz benmi yanlış anladım ?

hocam ben bigisayarımda ki 2.0 girişlerini 1.1 e çevirmek istiyorum ama o dediğin de olabilir eğer oluyorsa

PCMaster' Alıntı:
dostum direksiyon setinin pcye bağlantı noktası usb 1.1  sen bunu usb 2.0 yapcaksın sanırım. bir bağlantı çıkış noktasının fotosunu paylasırmısın

hocam bağlantı çıkış noktası neresi oluyor

direksyon pc ye usb ile bağlanıyor, benim demek istediğim direksyon seti 1.1 i destekliyor 2.0 da çalışmıyor benim bilgisayardaki usb girişlerini 1.1 yapmak biosdan hepsini 1.1 yaptım ama sonuç değişmedi pc yi xp yapınca direksyon seti sorunsuz çalışıyor ama ben windows 7 de kullanmak istiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Araştırdım tek çözüm yolu buldum her kezde işe yaramış işlem şöyle ilerliyor önce sürücü yazan bu bağlantıdan sürücüyü indir bunu indirmen önemli sendekini kaldır. Sonra Dark USB 2.0 10m Uzatma Kablosu (DK-CB-USB2EXTL1000) böyle bir USB 2.0 uzatma kablosuna ihtiyacın var. Bu kablo 1.1 özelliğini 2.0 olarak tanıtıkmak için önemli kendi bağlantısını direk olarak görmüyor sistem. Sonra S-link SL-1002/2.0 4 Port Usb 2.0 Yıldız Usb Hub (4929) böyle bir sadece USB 2.0 bağlatısı destekleyen bir HUB 'a ihtiyacın var şimdi işlemlere geliyoruz. HUB 'ı PC 'ye bağlıyorsun uzatma kablosunu HUB 'a uzatma kablosuna da Direksiyonu bağlıyorsun sonra yazılımı kuruyorsun bu kadar. Toplam maliyet 40 TL civarı. 10 larca kişi tarafından işe yaradığı belirtilmiş test edemediğim için garanti vermiyorum ama tek bulabildiğim yol bu.

KS

kemalavcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Araştırdım tek çözüm yolu buldum her kezde işe yaramış işlem şöyle ilerliyor önce sürücü yazan bu bağlantıdan sürücüyü indir bunu indirmen önemli sendekini kaldır. Sonra Dark USB 2.0 10m Uzatma Kablosu (DK-CB-USB2EXTL1000) böyle bir USB 2.0 uzatma kablosuna ihtiyacın var. Bu kablo 1.1 özelliğini 2.0 olarak tanıtıkmak için önemli kendi bağlantısını direk olarak görmüyor sistem. Sonra S-link SL-1002/2.0 4 Port Usb 2.0 Yıldız Usb Hub (4929) böyle bir sadece USB 2.0 bağlatısı destekleyen bir HUB 'a ihtiyacın var şimdi işlemlere geliyoruz. HUB 'ı PC 'ye bağlıyorsun uzatma kablosunu HUB 'a uzatma kablosuna da Direksiyonu bağlıyorsun sonra yazılımı kuruyorsun bu kadar. Toplam maliyet 40 TL civarı. 10 larca kişi tarafından işe yaradığı belirtilmiş test edemediğim için garanti vermiyorum ama tek bulabildiğim yol bu.

ulan bu forumu çok seviyorum be derdime herkez ortak olup çözüm üretiyor çok teşekkürler olmasada canın sağolsun  :heart:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri