Disk hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuhanatay26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayarım düne kadar gayet sorunsuz açılıyordu bu gün açtığımda please backup data and replace your hard disk drive hatası aldım f1 e bastığımda biosa yönlendiriyor esc ile çıktığımda önceden yaptığım şeyleri kaydetmemiş oluyo dün bıraktığım gibi yani yardımlarınızı bekliyorum

240 gb ssd hı-level

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İlk önce Bu yöntemi dene eğer sonuç alamaz isen Bu yöntemi dene ama ikinci yöntem diskini tamamen siler haberin olsun. Benim bulabildiğim çözümler bunlar.

KS

batuhanatay26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yedeklerimi aldm şimdi flasha iso yüklüyorum formatlıcam inşallah bi sorun çıkmaz ssd de

ugur.gozaydin' Alıntı:
İlk önce Bu yöntemi dene eğer sonuç alamaz isen Bu yöntemi dene ama ikinci yöntem diskini tamamen siler haberin olsun. Benim bulabildiğim çözümler bunlar.

ilk yöntem olmuyor çünkü pc yi yeniden başlatınca kaydettiğim hiçbi şey kalmıyor perşembe akşamına dönüyor bi anda baya garip

KS

batuhanatay26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
başarısız formattada hata veriyor bilgisayar resmen zamanı bozuyor sürekli 8 aralığa geri dönüyor

KS

batuhanatay26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
6 aylık bir ssd toplasan 750 gb veri akışı olmuş olmamıştır :/

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Enes Değirmenci' Alıntı:
diskte bad sectör sorunu olduğu kesin gibi diskin özellikle başlarında

SSD' lerde Bad Sectör olmaz. SSD direkt olarak veriye ulaşır Sectörlere Ayrılmaz. Sorunun sebebi SSD Windows Boot sırasını atlıyor. BIOS Boot ayarlarından SSD 'ni ayarlar 1. sıraya Windows Boot 'u seç Mass Storage diye adlandırılır 2. sıraya SSD 'ni seç ve sonrasını kafana göre ayalayabilirsin. Sonucu belirt.

yazarbirsahis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bad sector'den ziyade BIOS ile ilgili bir sorun var gibi. BIOS pilini değiştirdikten sonra başka bir bilgisayar ve flaşbellek yardımıyla BIOS'u güncelleyip, boot sıralamasını ve Secure Boot ayarlarını kontrol etmeyi dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri