disk ve belleğin dolu olması

Berke Rko

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar merhaba gtx 950 i5 6400 kingston hyperx 8 gb ddr4 asus h110md bilgisayarım var 2 güne kadar mis gibi oynuyordum sonra 300 fpsle oynadığım şey 100 e 20 ye düşmeye başladı technopatta konu açtım birisi mining yapılıyor olabilir dedi bilgisayarında ama steam dışı hiçbir yerden bir şey indirmiyorum technopatta arkadaş cmd yönetici çalıştırıp PowerCfg /SETACVALUEINDEX SCHEME_CURRENT SUB_PROCESSOR IDLEDISABLE 000
PowerCfg /SETACTIVE SCHEME_CURRENT şu kodları yazmamı söyledi yaptım virüs taraması yap dedi yaptım artık gına geldi her şeyi yaptım düzelmiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 'ta Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem bu konuma gir ve Gelişmiş sistem ayarlarına tıkla Gelişmiş sekmesinde Performans / Ayarlar / Gelişmiş / Başlangıç ve Kurtarma altında Değiştir 'e tıkla ve açılan pencerede yukarıda ki kutuda ki işareti kaldır ve altta ki listeden C: diskine gel ve alt seçeneklerden özel boyut belirle seçeneğine tıkla burada ki sayıları ben senin RAM miktarına göre hesapladım sen verdiğim rakamları yaz. Başlangıç boyutuna 12288 yaz Maksimum boyuta ise 36864 bu rakamı yazıp Ayarla butonuna tıkla ve diğer disklerin varsa bu diskleri listeden seç ve Disk belleği dosyası yok seçeneğini seç diğer diskler için sonra sırası ile Tamam / Uygula / Tamam / Uygula / Tamam diye pencereleri kapat ve PC 'ni yeniden başlat ve sorun devam ediyormu buna bak. NOT: SSD kullanıyorsan bu ayarın faydalı olması daha büyük olasılıktır. Sonucu bildirirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri