Dlss Çip mi Yazılım mı?

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Arkadaşlar merhaba bir şeyi çok merak ettim bu dlss Bir çip mi yoksa yazılım ile olan bir şey mi.Evet biliyorum çipte bir yazılım oluyor fakat demeye çalıştığım bu değil.Mesala 1080 3050 yi parçalıyor resmen ama dlss mevcut değil bir de dlss olsa neler olacak kim bilir.Yani burda olmamasının sebebi yazılım tercihi mi yoksa içinde olan çip olmadığı için mi bunu merak ettim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
DLSS teknolojisi NVIDIA RTX kartlarındaki Tensör adı verilen yapay zeka çekirdekleriyle çalışan bir teknoloji.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
yani üretiminde eklenen bir çip olmayan kartlara asla destek gelmez
Asla demeyelim yazılım ile NVIDIA bunun yolunu açabilir diğer kartlarda ki GTX 1000 serisinde bildiğim bu konu konuşulmuştu ama bilmiyorum nedir durum. Sonuçta NVIDIA G-Sync desteğini monitörlerde ekstra bir yongayla yıllarca sundu ama bu modülün ürünlerin fiyatını aşırı yükseltmesi sebebiyle bu özelliği FreeSync monitörlere sürücü desteğiyle çalışır hale getirdi. Yani asla diyemem bu konuda ama şuan için evet yongaya bağlı çalışıyor.

KS

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Asla demeyelim yazılım ile NVIDIA bunun yolunu açabilir diğer kartlarda ki GTX 1000 serisinde bildiğim bu konu konuşulmuştu ama bilmiyorum nedir durum. Sonuçta NVIDIA G-Sync desteğini monitörlerde ekstra bir yongayla yıllarca sundu ama bu modülün ürünlerin fiyatını aşırı yükseltmesi sebebiyle bu özelliği FreeSync monitörlere sürücü desteğiyle çalışır hale getirdi. Yani asla diyemem bu konuda ama şuan için evet yongaya bağlı çalışıyor.
vay be teşekkür ederim umarım olur herkes güzel performans alır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri