dokunmatik ekran sorunu

fizikçi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar hem dokunmatik hem kalemi olan bir tabletim var kalemde sıkıntı yok ama el ile dokunmatik sorunu var aygıt yöneticisnde I2C hid aygıtında soru işareti var devre dışı bırak sonra etkinleştir ypıyorum düzeliyor ama 10dak sonra tekrar dokunmatik çalışmıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ünlem olan sürücünün özelliklerine girip Ayrıntılar / Özellik / Donanım kimlikleri kısmına girin ve aşağıdaki kod bloğunun en tepesindekine sağ tıklayıp kopyalayın ve buraya yapıştırın yada sürücü kodunu https://drp.su/tr/catalog burada aratıp indirip kurun ve öyle deneyin.

KS

fizikçi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ACPI\VEN_ATML&DEV_1000&REV_0000 

en ustteki bu devamlı ünlem seklinde ekinleştir diyorum 10sonra tekrar sonra tekrar unlem oluyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Evet bu aygıt Touch Screen yani dokunmatik yüzey için olan sürücü. Sorun büyük ihtimalle budur.

Sürücüyü kontrol ettim Windows 7 için var sadece. Siz büyük ihtimalle Windows 10 kullanıyorsunuz ama Windows 10 için desteği yok görünüyor sürücünün. Bu yüzden Windows kuramamış o sürücüyü.

Birde cihazınızın kendi sitesinden bakalım. Marka ve model numarasını verin. Eğer oradan da sonuç alamazsak ya Windows 7 kuracaksınız ya bu şekilde kullanacaksınız yada mouse takacaksınız.

KS

fizikçi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
günaydın asus m80ta 8inç windovs bilgisayar tablet
şuan windovs 8,1 yüklü

windovs 8 di kendini güncelledi böyle oldu çalışmayan tek yeri dokunmatiği

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 7 üzerinde sürücüsü yok o yüzden doğru çalışmıyor. Benim önereceklerim bu kadar önerilerimi yaptım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri