Yurt dışında teknolojik ürünlerin MSRP fiyatları düşüşte olsa da, ülkemizde dolar arttığı için ne yazık ki düşüşü biz hissetmiyoruz aksine fiyatlar artıyor.
Aynen hocam ağlanacak halimize gülelim dediğiniz gibi yapacak hiçbi şey yok şuanGülelim gülelim en iyisi. Yapacak bir şey yok zaten başka.![]()
Çok şey konuşup içimi dökmek isterim ama burası siyaset forumu değil işte gündemi takip amaçlı geyik konusu açıyorum.Yazık .. bir işi ehline vermemek böyle yokuş aşağı uçuruma sürükler işte.
Halbuki düşüşler de iyi gidiyordu sayın hocam şimdi demeniz gibi anlamı kalmadı. Direk akakçeye baktım. Geçen hafta 11-12K civarında olan 3060 Ti ekran kartları çat diye 15-16k seviyesine geri yükseldi."İnşallah olmaz" dediğimiz şeyler oldu. MSRP fiyatları düşerken, doların artıyor olması aradaki sükseyi de yedi bitirdi. Şimdi fiyatların düşmesinin hiç bir anlamı kalmayacak..
bana da daha yeni başlıyoruz gibi geliyorBu olay bana Kemal Sunal'ın filmini hatırlattı ne olursa olsun bı ses duyuyoruz Mazlummmmm Mazlumuuu getirin banaa
Kısmet diyelim hocam. Baksana organizasyon ile ilgili bir cümle kullanıldı daha da devamı gelmedi :/Ağzını hayra karşı aç hocam o pikniğe ta Samsundan kalkıp gelecem ben![]()
Acaba satıcılar ne planlıyor? MSRP düşüyor cion düşüyor stoklar yenilendi Ama dolar artıyor. satıcılarla konuşma imkanınız olursa videosunu bekliyorum hocam."İnşallah olmaz" dediğimiz şeyler oldu. MSRP fiyatları düşerken, doların artıyor olması aradaki sükseyi de yedi bitirdi. Şimdi fiyatların düşmesinin hiç bir anlamı kalmayacak..