Dolar

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bu doların düşüşü sürecekmi yoksa artacakmı yeniden bide neden bu kadar düştü dolar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bugün merkez bankasının yeni Faiz kararı açıklandı bu durum yüzünden dolar düşüşe geçti bu durum devam eder mi bilmiyorum ama analister bir konumda sabitlenecek diyorlar. Bakalım durum ne olacak.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Faiz ile doların alakası ne bide dolar kaça sabitlenicek

Sana bişey danışabilirmiyim benden sanırım büyüksünde

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bilemem kaça sabitlenecek konuşulan bu. Merkez bankası Faiz puanını 6,25 arttırdı bu tüm para birimlerini etkiliyor dolar düşüşü dahada olacak ama ne kadar daha düşer bilemem 6,25 'i kimse beklemiyordu 4 civarı bir puan artışı bekleniyordu en fazla. Tüm döviz para birimleri Merkez bankasının Faiz kararı ile etkileniyor. Birkaç haber izlersen daha net bilgi sahibi olursun. Ben bu kadar anlatabildim.

Sorabilirsin tabi, 26 yaşındayım büyük müyüm senden?

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Abi ben şimdi bu sene 8 geçtim ve bir sorun olmazsa ocak ayında pc alıcam sence ocak ayındamı alayım yoksa haziran ayındamı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eğer kur bazlı soruyorsan bu soruyu net bir şey söyleyemem ama sana tavsiyem önemli gün ve olaylara yakın dönemlerde o gün veya hafta geçsin sonrasında alışveriş yap. Tavsiyem Ocak ayında bu ülke için önemli bir karar vs. bir şey olmazsa o ay alabilirsin. Bu tür dövize bağlı alışverişlerde erken davranman senin için daha iyi olacaktır.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
canlol4' Alıntı:
Abi ben şimdi bu sene 8 geçtim ve bir sorun olmazsa ocak ayında pc alıcam sence ocak ayındamı alayım yoksa haziran ayındamı

Ocak ayında yeni ekran kartları çıkmış olur normal olarak da eskilerinin fiyatı düşücektir Ocak ayında alabilirsin

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Yeni ekran kartları çıkınca 1.seri alınırmı hala

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Neden alınmasın ki halen daha GTX 1060 6G olan bir adamın 1080p 'de ultra ayarlarda oynayamayacağı oyun yok ve yakın zamanda çıkacak oyunlarda buna dahil. 1. seri halen daha çok güçlü 2000 serisinin amacı farklı o kartları alacak olan adam Ultra ayarlardan daha fazlasını istiyor ve maddi durumuda buna el veriyor bu yüzden sen 1000 serisi iyi bir kart alırsan uzun vadede seni yarı yolda bırakmaz.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
2000 serisi alacak kişi sistemini 4k oyun oynayabilmek için kuruyor kısacası hala 980ti gibi güçlü kartların kullanıldığı bu zamanlarda 1. seri tercih edilebilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
4k ve Ray Tracing olayı için. Tamamen insan oğlunun hep daha fazlasını istemesi ile alakalı bir durum RTX kartlar NVIDIA 'nın gövde gösterisi kartlarıdır en güçlü kartlar bizde ve daha iyisi yok demek için. Tabi ki herkes RTX kullansın ister insan ama o kartlar aşırı pahalı seviyeden çıkış yaptılar bu yüzden 1000 serisi halen daha yıllarca insanlara yüksek FPS değerleri sunacak kartlar olacak.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
4k ve Ray Tracing olayı için. Tamamen insan oğlunun hep daha fazlasını istemesi ile alakalı bir durum RTX kartlar NVIDIA 'nın gövde gösterisi kartlarıdır en güçlü kartlar bizde ve daha iyisi yok demek için. Tabi ki herkes RTX kullansın ister insan ama o kartlar aşırı pahalı seviyeden çıkış yaptılar bu yüzden 1000 serisi halen daha yıllarca insanlara yüksek FPS değerleri sunacak kartlar olacak.

Özellikle kurdan dolayı Türkiye'de biri 1050ti alır gibi RTX serisinden kart alamıyacak :D

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Ne diyeceğimi bilemiyorum haklısınız bişey sorcam ben ocak ayında alırsam 1060 lı var aklımda berki daha yüksek ekran kartı alabilirmiyim ocak ayında

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Olabilir NVIDIA 'nın yeni seri kartları piyasaya girince ve AMD 'nin yeni kartları duyrulursa o zamana kadar daha uygun fiyata alabilirsin. Tabi bunlar hep olumlu yönde düşünceler ilerisini keşke doğru tahmin edebilsek. :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri