harika bir sistem olmuş. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun
Ulan PC hocasi sistemi aldığına pişman oldum simdi
Pc Hocasının 2060 12 gb idi, bu 6 gb. İçin rahat olsunUlan PC hocasi sistemi aldığına pişman oldum simdi
Onu şimdi far etim rahatlama geldiPc Hocasının 2060 12 gb idi, bu 6 gb. İçin rahat olsun
Alınır mıÇok güzel sistem olmuş , ben beğendim.
Güzel olur 12400f.Bu cihaz hoşuma gitti yetişebilirsem almayı düşünüyorum. Bütçem biraz daha fazla ne gibi bir yükseltme önerirsiniz. i5-1200f almayı düşünüyorum ortalama 2000tlden fazla fark istemezse. Mantıklı olur mu?
Alınır tabiki.Alınır mı
Bu sistem video edit ve canlı yayın konusunda 12100f- rx 6600 kombinasyonundan daha iyi performans gösterir mi?Fiyat çok iyi alacak arkadaşlar hiç düşünmesin. Sistemin linki 18.00'da eklenecektir.
Edit yapacaksan 2060 daha iyi olabilir. İşlemciyi 12400f yapmak mantıklı olur.Bu sistem video edit ve canlı yayın konusunda 12100f- rx 6600 kombinasyonundan daha iyi performans gösterir mi?
Bu sistemi almazsanız üzülürsünüz büyük ihtimalle. Almamak için aynı fiyata RX6600 sistem olması lazım.Alınır mı
12400f stok soğutucuyla yeterli oluyor mu, yanına bir de soğutmak için bir şeyler eklemeli miyiz?Ben beğendim gayet iyi olmuş. 2060 halâ taş gibi.
Edit yapacaksan 2060 daha iyi olabilir. İşlemciyi 12400f yapmak mantıklı olur.
Stok soğutucu ile de kullanılabilir ama daha iyi bir soğutucu olsa güzel olur.12400f stok soğutucuyla yeterli oluyor mu, yanına bir de soğutmak için bir şeyler eklemeli miyiz?
Almak istiyorum ama biri babama 3.nesil i7 işlemcili ekran kartsız trendyoldaki sistemleri öneriyor nasıl ikna edebilirimBu sistemi almazsanız üzülürsünüz büyük ihtimalle. Almamak için aynı fiyata RX6600 sistem olması lazım.